PSD Lupeni a decis astăzi candidatul pentru Primărie: Lucian Resmeriță

Home Politică PSD Lupeni a decis astăzi candidatul pentru Primărie: Lucian Resmeriță
PSD Lupeni a decis astăzi candidatul pentru Primărie: Lucian Resmeriță

lderi psd lupeniProfesorul Lucian Resmeriță a fost desemnat astăzi, în mod oficial, în funcția de candidat al organizației PSD Lupeni pentru alegerile parțiale care vor avea loc în municipiul Lupeni în data de 11 iunie, în vederea ocupării funcției de primar.

Decizia a fost luată astăzi în cadrul ședinței extraordinare a PSD Lupeni, care s-a încheiat în urmă cu puțin timp la sediul acestei organizații politice, la care au participat toți liderii politici locali, în frunte cu senatorul Cristian Resmriță, președintele PSD Lupeni. Decizia vine ca urmare a clasării profesorului Lucian Resmeriță pe primul loc în preferințele electoratului lupenean în opțiunile electorale, potrivit unui sondaj de opinie realizat de un apreciat institut de sondare a opiniei publice din București, la comanda organizației județene a PSD Hunedoara.

Decizia luată astăzi de PSD Lupeni este susținută și de ceilalți competitori care și-au exprimat inițial intenția de a candida din partea PSD pentru funcția de primar al municipiului Lupeni, Adrian Romoșanu și Iacob Mesaroș.

20170504_172802

Președintele PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță salută decizia luată astăzi în forul local al social-democraților din Lupeni și apreciază că va face tot ce-i stă în putință pentru ca Lucian Resmeriță, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Lupeni, să câștige alegerile de la 11 iunie, cu atât mai mult cu cât este vorba nu doar despre un devotat membru al acestui partid, ci și de fratele său.

”În această după-amiază Organizaţia PSD Lupeni mi-a propus să candidez pentru poziția de primar al municipiului Lupeni. Sunt onorat! Mulţumesc!”, a declarat Lucian Resmeriță.

Profesorul Lucian Resmeriță este fizician, cadru didactic și, în prezent, deține funcția de director al Colegiului Național de Informatică ”Carmen Sylva” din municipiul Petroșani. Este membru al PSD Lupeni și consilier local municipal al acestui partid în Consiliul local Lupeni.

 

20170504_173600