Două zile de recitaluri artistice în Peștera Bolii

Home Cultură Două zile de recitaluri artistice în Peștera Bolii

pestera bolii afis concertAmatorii de muzică creștină, dar și iubitorii folkului, sunt invitați sâmbătă și duminică la o nouă serie de concerte care vor fi găzduite în inedita ”sală de spectacole” din interiorul Peșterii Bolii de la Petroșani.

Puțini români au privilegiul de a fi spectatori la manifestări artistice pe o scenă amenajată într-o peșteră  la Peștera Bolii, acest lucru z devenit însă o frumoasă tradiție.

În acest sens, sâmbătă, 6 mai 2017, începând cu ora 12,00 în Peștera Bolii va avea loc un concert de muzică creștină ”A Capella” susțint de trei coruri prestigioase, două din Valea Jiului iar al treilea din Reșița.

Pentru duminică, 7 mai 2017, de la ora 12,00 tot aici este programată o frumoasă reîntâlnire cu haiducii folkului românesc, trupa ”Arhaic”, care va lansa, cu acest prilej, noul său album intitulat, ,,Rugă pentru poeții români”. În plus, în concert este invitat să susțină un recital și apreciatul cantautor din Valea Jiului, Florin Paul Camen.

În cele două zile, tot în cadrul natural excepțional al ”galeriei de artă” din Peștera Bolii,  va avea loc și o expoziție de artă plastică, cuprinzând lucrări ale unor artoști plastici din Reșița.

Ambele evenimente sunt organizate de custodele Peșterii Bolii, Asociația Petro Aqua din Petroșani.

concert rotary