Ludovic Orban vrea să readucă PNL pe primul loc în politica românească

orban la devaLiberalul Ludovic Orban a declarat, marți, la Târgoviște, că vrea să candideze la șefia PNL nu pentru a se afla în treabă, ci pentru a aduce partidul pe primul loc în politica românească.

”Candidez la președinția PNL nu ca să mă aflu în treabă, nu ca să mai adaug o funcție în panoplia de funcții pe care le-am avut de-a lungul timpului în PNL, candidez din necesitate, candidez pentru că știu că sunt unul dintre oamenii care poate oferi garanția unei relansări a PNL. De asemenea, nu candidez să ridic partidul de la 18% la 22 sau 23%. Dragii mei, în momentul în care am hotărât să candidez la funcția de președinte al PNL, m-am hotărât să candidez pentru a readuce PNL pe primul loc în politica românească, candidez pentru a garanta capacitatea PNL de a câștiga toate alegerile care vor urma de acum înainte, în special alegerile prezidențiale, care sunt decisive pentru alegerile locale și parlamentare care vor urma”, a spus Ludovic Orban.

Acesta a făcut referire la actuala guvernare, numindu-i pe reprezentanții PSD ”dracii roșii”.

”La ora actuală, în România, cu cei care guvernează astăzi, cu dracii roșii, nu a votat decât 18% din populație. Avem capacitatea de a ne adresa tuturor celorlalți, care nu vor un stat condus de vătafi, care nu vor să fie slugi la cei care împart pomeni și diferite categorii de ajutoare”, a mai spus Orban.

Ludovic Orban a fost prezent, marți, la Comitetul de Coordonare Județean al PNL Dâmbovița, for în cadrul căruia se alege conducerea organizației.

AGERPRES