Cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din România, vine la Petroșani !

foto bucurie in miscare 2017În zilele de 13 și 14 mai, toți locuitorii din Petroșani sunt invitați în Parcul Carol Schreter la distracție în aer liber, jocuri, concursuri și multe premii.

Asociația 11even alături de compania Kaufland România aduc din nou în Petroșani, ”Bucurie în mişcare”, platforma care integrează idei de jocuri și metode simple de mișcare. Timp de două zile, la Petroşani, participanții își vor putea aminti de jocurile copilăriei și vor putea experimenta distracția în mijlocul naturii.

Organziatorii vă așteapt să vizitați zonele amenajate în Parcul Carol Schreter din Petroșani:
* Caravana “Jocurile copilăriei: Țară, țară vrem ostași!, Rațele și vânătorii, Sticluța cu otravă, Mațele încurcate, 123 la perete stai!, Elasticul, Baba oarbă, Țările, Lapte gros, Cal și călăreț;

* Zona concursurilor și jocurilor sportive diverse: fotbal, streetball, volei, tenis de masă.

*Zona cu jocuri și concursuri pentru copii și familie: badminton, tir cu arcul, fotbal target, ski pe asfalt, fun tenis, tenis cu piciorul şi slow biking.

De asemenea, sunt programate întreceri la Cros-ul Bucurie în Mișcare şi la Streetball, iar copiii între 8 şi 12 ani vor putea juca fotbal în cadrul Cupei copiilor la mini-fotbal desfășurată în parteneriat cu Federația Română de Fotbal.
Organizatorii mai pun la dispoziţie și Zona cu jocuri de team-building; Zona de manevrare a longboardului, Zona de competiții cu bicicleta pentru tineri.

La scena principală vor avea loc mai multe tipuri de demonstrații sportive: arte marțiale, dansuri, kangoo jumps, aerobic power, kempo, dar și alte momente active.

Participanții la eveniment vor avea ocazia să-și testeze creativitatea transformând deșeurile în jucării, în Zona ”Reciclăm și ne jucăm”.

avram-iancu-cursa

Avram Iancu, fondatorul Asociației Bike&Run și primul român care a înnotat canalul Mânecii fără costum de neopren, este doar unul dintre partenerii ”Bucurie în mişcare” de la Petroşani. Alături de el, şi alte personalităţi sportive şi-au asociat imaginea cu acest eveniment. Este vorba depre Mihai Ormenișan, fondatorul Asociației DEVAstation Longboard Crew și organizator principal al competiției internaționale de longboard Transylvania Downhill, Madalina Ioana Florea, fondatorul Kangoo Club Lupeni și Marius Bucur, organizator principal al BIM Petrosani, primul român care a parcurs Turul Granițelor României cu bicicleta.

Organizatorii, sponsorii şi partenerii au pregătit sute de premii și surprize: diplome, medalii, tricouri, bandane, șepci, rucsaci, săculeți, mingi de fotbal, baloane, brățări și pedometre. Alte premii: ore gratuite şi reduceri la locul de joacă entru copii Imaginarium din Lupeni, intrări gratuite la clasele susţinute de Mădălina Florea la Kangoo Club Lupeni şi tricouri pentru participanţii la activităţile de educaţie prin aventură, oferite de reprezentanţii Programului Viaţa.

În cadrul Bucurie în Mișcare Petroșani, toți cei care au luat parte la provocarea “1 milion de secunde de mișcare” pot să primească una din cele 20.000 de brățări #IubescMișcarea, semn al implicării în cea mai importantă campanie de promovare a mișcării din țara noastră.

”1 Milion de secunde de mișcare” este provocarea lansată în cadrul roiectului „Bucurie în Mișcare România”. Fiecare participant în rovocarea ”1 Milion de secunde de mișcare” poate contribui la realizarea țintei finale, de 1 milion de secunde, postând pe platforma Facebook, cu ajutorul unei aplicații dedicate, un video scurt în care el, un prieten sau un membru al familiei face mișcare. Provocarea se încheie în 11 iunie 2017. Pașii detaliați și întregul regulament sunt prezentate pe pagina oficială Bucurie în Mișcare (www.bucurieinmiscare.ro) sau pe pagina oficială de Facebook (www.facebook.com/BucurieInMiscareRomania).

Organizator ale evenimentului ”Bucurie în Mișcare” Petroșani 2017 sunt: Fundația Noi Orizonturi din Lupeni, Primăria Orașului Petroșani , Centrul de resurse pentru Tineri IMPACTECA, Asociația Down Valea Jiului, Imaginarium Lupeni, Kangoo Club Lupeni, Clubul Sportiv Fujin Vulcan, Asociația Bike&Run, Clubul Alpin Valea Jiului, Programul Viața, Clubul de ciclism iBike, Enel Distribuție Banat, DEVAstation Longboard Crew, Nutrilite.