Cristian Resmeriță: ”Garanția continuității proiectelor mele pentru Lupeni este echipa Lucian Resmeriță-Iacob Mesaroș în fruntea Primăriei !”

Home Politică Cristian Resmeriță: ”Garanția continuității proiectelor mele pentru Lupeni este echipa Lucian Resmeriță-Iacob Mesaroș în fruntea Primăriei !”
Cristian Resmeriță: ”Garanția continuității proiectelor mele pentru Lupeni este echipa Lucian Resmeriță-Iacob Mesaroș în fruntea Primăriei !”
lderi psd lupeniChiar dacă proiectul de reconstrucție a municipiului Lupeni, propus după alegerile locale din iunie 2016, de Cristian Resmeriță, părea unul ambițios și greu de realizat, acesta a demonstrat că, în doar câteva luni, a putut demara un amplu program de administrație publică locală, concretizat de atunci în multe proiecte edilitare finalizate și încă multe altele aflate și acum în plin proces de execuție.  
Cu siguranță, cetățenii din Lupeni își aduc aminte că, în toamna anului trecut, a fost reabilitat Bulevardul Păcii, a fost reabilitat și modernizat în întregime Cartierul Bărbăteni, lucrările continuând pe Bulevardul Tudor Vladimirescu. Tot în acest interval de timp au fost demolate toate construcțiile ilegale care afectau imaginea orașului și ș-a  îndepărtat gardul viu, fapt care, în opinia generală, a adus un aspect mai frumos zonei cenrake și mai multă lumină și vizibilitate pentru participanții la traficul rutier și petonal de pe raza municipiului Lupeni.
După decizia PSD, exprimată chiar de către liderul Libiu Dragnea, prin care fostul primar Cristian Resmeriță a fost solicitat de partid să candideze pentru funcția de senator, pe care de altfel a și câștigat-o (cu votul hunedorenilor și cu un vor masiv al lupenenilor), mulți au fost cei care au crezut că și acest proiect de mare anvergură demarat de Cristian Resmeriță la Lupeni, care nu a putut fi finalizat într-un timp atât de scurt, ar putea fi abandonat. 
Senatorul Cristian Resmeriță, care ocupă și funcția de lider al Organziaței municipale a PSD le-a promis lupenenilor, imediat după câștigarea mandatului de senator, că toate proiectele începute de el la Lupeni vor fi continuate. Mai mult decât, Resmeriță demonstra că, în acest sens, a lăsat și fondurile necesare în conturile Primăriei. 
lucian resmerita alb
În mod evident, odată cu venirea primăverii și a vremii care a permis reluarea lucrărilor de modernizare a infrastructurii, s-a dovedit și că promisiunile făcute de senatorul Cristian Resmeriță sunt fapte concrete. Deja, de o bună bucată de timp, la Lupeni au fost relate și continuă într-un ritm susținut, sub coordonachea viceprimarului Iacob Mesaroș și a echipei tehnice din Primăria municipiului Lupeni, proiectele de asfaltare și modernizarea din zona Bucura și Bulevardul Tudor Vladimirescu .
Cristian Resmeriță spune că, în momentul de fata proiectul de reconstrucție a municipiului Lupeni intră într-o nouă etapă, la fel de importantă ca și cele precedente. Astfel, liderul PSD Lupeni spune că, în scurt timp, încep lucrările pentru reabilitarea în întregime a infrastructurii din Cartierul Viitorului.  ”De pe acum, odată ce organizația PSD Lupeni a desemnat un candidat pentru alegerile din 11 iunie, pot și eu să vă spun cu certitudine că singurul om care poate duce mai departe proiectele mele este LUCIAN RESMERIȚĂ! Dorim să reconstruim Lupeniul și vom reconstrui Lupeni. Voi face acest lucru împreună cu cetățenii municipiului Lupeni și cu LUCIAN RESMERIȚĂ, candidatul PSD pentru funcția de primar. Am încredere că o echipă formată din Lucian Resmeriță – primar și Iacob Mesaroș – viceprimar poate duce lucrurile mai departe”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni.