Programul construcției de locuințe sociale continuă la Vulcan

Home Administrație Programul construcției de locuințe sociale continuă la Vulcan
Programul construcției de locuințe sociale continuă la Vulcan

ile gheorghe primarRefuncționalizarea căminelor C1, C2 și C3 din zona fostei garnizoane militare din Vulcan constituie unul dintre cele mai importante proiecte ale administrației locale din municipiul Vulcan.

Început în 2016, proiectul vizează transformarea fostelor cămine în blocuri cu apartamente sociale. Primarul municipiului Vulcan spune că proiectul este unul multianual și este estimat la o valoare totală de 16.422.108,29 lei.

”Zilele trecute, la București, am semnat împreună cu doamna Sevil Shaiddeh, ministrul Dezvoltării Regionale și vicepremier al Guvernului, un nou contract de finanțare pentru aceste obiective de investiții, pe care vrem să le realizăm împreună în cadrul Programul constructiilor de locuinte sociale derulat conform Legii locuintei nr. 114/1996. După cum știți, în anul 2016 noi am început deja lucrările la Căminul C1, iar acum urmează să începem lucrările la celelalte două foste cămine de la Dincă”, spune Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Pentru acest obiectiv de investiții, Ministerul Dezvoltării Regionale a aprobat, pentru anul 2017, alocarea sumei de 3.175.000 lei, din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Potrivit primarului municipiului Vulcan, în cursul acestei luni se va derula procedura de achiziție de lucrări conform legislației în vigoare privind achizițiile publice. Urmează apoi semnarea contractului de lucrări pentru trecerea la executarea investiției la căminele C2 și C3.

 caminele c2 c3 vulcan