Douză zile cu program prelungit la APIA Hunedoara

Home Economie Douză zile cu program prelungit la APIA Hunedoara

apiaPentru a veni în sprijinul beneficiarilor de subvenții APIA și ținând cont de faptul că termenul de depunere a cererilor pentru subvenții expiră la data de 15 mai 2017, prefectul județului Hunedoara, Fabius Tiberiu Kiszely, a solicitat tuturor autorităților administrației publice locale din județ asigurarea personalului necesar eliberării actelor solicitate la APIA în zilele de sâmbătă și duminică (13-14 mai 2017).

Pentru a veni în ajutorul fermierilor care solicită subvenții, mai multe instituţii îşi prelungesc programul normal de lucru. Direcția pentru Agricultură a județului Hunedoara și Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agicultură – Centrul județean Hunedoara vor asigura program cu publicul sâmbătă și duminică, între orele 8 și 16, iar Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Hunedoara va funcționa sâmbătă între orele 8 și 14.

Instituția Prefectului reamintește, în același timp, agricultorilor, că termenul de depunere a cererilor pentru subvenții nu se prelungește!