Turneul național al ”Târgului meșteșugarilor” ia startul la Vulcan

Home Cultură Turneul național al ”Târgului meșteșugarilor” ia startul la Vulcan

festivalEdiția din acest an a turneului național ”Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor” începe vineri, 12 mai, în municipiul Vulcan. Organizatorii au progamat 3 zile de distracție cu muzica, voie buna si bucate pe alese.

În cadrul evenimentului, pe lângă exponatele meșteșuragilor locali și din țară, vor avea loc și trei zile de concerte în care pe scena de pe Bulevardul ”Mihai Viteazu” vor urca nume cunoscute ale show-biz-ului românesc, de la Lorena, Alessia sau Ralfo până la Jull, Doina Mirea sau formația Alb și Negru. De asemenea, invitați speciali în spectacol sunt membri Ansamblului folcloric ”Junii Petrileni”. Spectacolele sunt programate pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică, cu începere de la ora 17,00.

Potrivit reprezentanților autorităților locale din municipiul Vulcan, ”Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor” este organziat fără costuri din partea Primăriei și Consiliului local, care pun la dispoziția organziatorilor spațiul și accesul la rețeaua de energie electrică. În schimb, vulcănenii vor avea parte de trei zile care dau startul numeroaselor manifestări de acest fel care vor avea loc la Vulcan în vara acestui an.

”Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor” revine în Valea Jiului, în zilele de 9,10 și 11 iunie când va avea loc la Petrila.

festval vulcan