”Fruhlingsfest ” – Festival nemțesc cu bere Timișoreana, la Cetatea Devei

Home Reportaj ”Fruhlingsfest ” – Festival nemțesc cu bere Timișoreana, la Cetatea Devei

Afis Fruhlingsfest - CopyPrimăvara a venit, atât cu flori multe și parfumate, cât și cu poftă de viață și va lăsa loc Verii să-și etaleze minunile „arzătoare”. Ca să poată să își facă simțită prezența, Vara vrea să adune lume multă pentru a-și prezenta oferta… cu căldură. Organizatorii festivalului Oktoberfest România vă aşteaptă, în premieră, în cadrul festivalului Fruhlingsfest, care se va desfăşura în perioada 18-21 Mai, la Deva, în Piaţa Cetăţii – festivitatea de deschidere va avea loc Joi, în 18 Mai, de la ora 17.00!

Apreciem că lumea așteaptă cu nerăbdare Vara și, de aceea, știm că poporul va dori să se bucure de razele de soare, care vor bate la poarta unei grădini săsești, unde invitații se vor putea bucura de stropii răcoritori ai berii reci nepasteurizate de la Timişoreana.

Un cort al distracţiei îşi va deschide porţile zilnic, între orele 11.00 – 23.00, pentru a-i aştepta pe oaspeţii veniţi din toată ţara ca să admire formaţiile germane, fanfara şi ansamblurile folclorice.

Pălitul de bere DJ Edelweiss spune prezent, iar MC Marian Maican vine să anime publicul – distracţia va fi pe mese!!! Ritmurile muzicii germane îi vor chema pe iubitorii notelor de pe portativ să se prindă în dansuri săsești, Klaudia und die Burzenland Party band vor intona cele mai cunoscute melodii germane şi internaţionale. Și după mișcări unduitoare, pofta de a gusta din deliciile pregătite de maeștrii bucătari va veni negreșit: fie că vorbim despre produse culinare românești sau de cele săsești, pregătite special pentru a încânta papilele gustative ale oricărui gurmand.

Baloții din paie îi vor invita prietenos pe vizitatori să se relaxeze, amintindu-le cu drag de zilele fierbinți de vară petrecute la bunici. Băncuțele din lemn le vor fi gazde primitoare, pentru minute lungi de recreere. Căsuța din povești cu dulciuri tradiționale are poarta deschisă și îi așteaptă pe doritori cu surprize dulci şi când distracţia este la maxim vă aşteptăm la senzaţii tari şi adrenalină în parcul de distracţii!

În tradiția germană participanții la eveniment se îmbracă în port tradițional bavarez, așa că toți oaspeții vor avea ocazia să poarte astfel de costume pe care le pot cumpăra de la un stand special amenajat.

Fruhlingsfest cheamă Vara și îi așteaptă pe toți iubitorii de distracție, bere rece şi tradiţie bavareză!!!

Intrarea este gratuită!!!

Afis Fruhlingsfest