Ministrul Fondurilor Europene, oaspetele Apa Serv Valea Jiului

Home Economie Ministrul Fondurilor Europene, oaspetele Apa Serv Valea Jiului
Ministrul Fondurilor Europene, oaspetele Apa Serv Valea Jiului

rovana-plumbMinistrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb va fi prezentă vineri, 19 mai 2017, în Valea Jiului. Domnia sa este oaspete al operatorului regional al serviciilor de apă și canalizare Apa Serv Valea Jiului, invitația fiindu-i transmisă astăzi, la București, chiar de către Costel Avram, directorul general al ASVJ.

Informația a fost confirmată chiar de către Costel Avram, care spune că astăzi, la București, a stabilit împreună cu reprezentanții Ministerului Fondurilor Europene, ca vineri, 19 mai 2017 să fie semnat, la sediul Apa Serv Valea Jiului de la Petroșani, contactul de finanțare pentru proiectul European ”Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare din Valea Jiului”.

avram asvj”Pentru acest eveniment, care dă startul unor investiții semnificative pentru toate localitățile Văii Jiului, ne va onora cu prezența chiar doamna Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, care va fi prezentă vineri, la Petroșani în fruntea echipei de experți, și-i mulțumesc  pentru decizia pe care a luat-o de a semna acest proiect la noi acasă, la Petroșani. Proiectul Apa Serv Valea Jiului, primul de acest fel aprobat în România pe noul exercițiu financiar European, aduce Văii Jiului fonduri în valoare totală de 90 de milioane de euro. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei de la Apa Serv care, printr-un efort aboslut remarcabil, au făcut posibil ca noi să putem aplica pe acest program de finanțare și, în plus, să fim primul operator din România care are acces la fondurile alocate țării noastre pe acest domeniu major de activitate”, a declarat Costel Avram.