Noaptea muzeelor sub blițul artiștilor fotografi

Home Cultură Noaptea muzeelor sub blițul artiștilor fotografi
Noaptea muzeelor sub blițul artiștilor fotografi

aparat fotoTerra Dacica Aeterna – filiala Deva (TDA) în colaborare cu Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni (AAFH) organizează în data de 20 mai 2017 Concursul foto pentru începători “Noaptea Muzeelor”.

Și în 2017 muzeele din România își deschid porțile în noaptea de 20 mai 2017 la cea de-a 13-a ediție a Nopții Muzeelor. Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva este locul unde membrii Terra Dacica Aeterna – filiala Deva, așa cum v-au obișnuit, vor prezenta demonstrații de tir cu arcul, ateliere de ceramică, țesătorie și multe alte surprize.

”Concursul foto “Noaptea Muzeelor” este modul prin care TDA și AAFH încurajează tinerii să se apropie de arta fotografică. Este un concurs deschis copiilor și tinerilor care sunt pasionați de fotografie. Tema concursului este liberă și nu există restricții în ceea ce privește aparatura folosită pentru fotografii. Ne dorim să încurajăm latura creativă a copiilor și a tinerilor, mai mult decât latura tehnică pe care o vor dezvolta în viitor. Suntem convinși că vom descoperi copii și tineri creativi și foarte talentați. Vă așteptăm să creați și să descoperiți imagini de poveste!”, spune Ovidiu Manoilescu, vicepreședinte al Asociației Artiștilor Fotografi Hunedoreni.

afis noaptea muzeeelor