Apa Serv, la ”Expo Apa” 2017 în căutare de tehnologii pentru creșterea calității serviciilor

Home Economie Apa Serv, la ”Expo Apa” 2017 în căutare de tehnologii pentru creșterea calității serviciilor
Apa Serv, la ”Expo Apa” 2017 în căutare de tehnologii pentru creșterea calității serviciilor

O delegație a Apa Serv valea Jiului, din cadrul căreia fac parte membri ai echipei e conducere, dar și specialiști și tehnicieni din cadrul operatorului regional de apă și canalziare din Valea Jiului sunt prezenți în aceste zile la București, unde are loc cel mai important târg de logistică industrială din domeniul managementului rețelelor de distribuție a apei potabile și gestionare a serviciilor de canalizare.

”La Apa Serv Valea Jiului, ne preocupă în permanență ridicarea ștachetei de calitate. Atât în ceea ce privește serviciile pe care le prestăm pentru abonații noștri, cât și investițiile pe care le facem în această direcție. În acest scop, ne dorim să fim, în permanență, în pas cu tehnologia. Cu aceste gânduri, participăm, zilele acestea, împreună cu colegii din echipa de conducere și echipa tehnică a Apa Serv Valea Jiului la cel mai important târg național dedicat apei: ”Expo Apa” care are loc la București. Am avut ocazia să ne punem la curent aici cu cele mai noi tehnologii în domeniu, dar și să vedem echipamente și materiale de ultimă generație, utile în derularea investițiilor de cea mai bună calitate în modernizarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare”, spune directorul general al ASVJ, Costel Avram.

Acesta apreciază, de asemenea, că, în perspectiva invetsițiilor care vor avea loc în acest domeniu în Valea Jiului, multe din materialele, instalațiile și echipamentele de ultimă generație prezentate la acest târg, vor face obiectul cerințelor pe care Apa Serv le va avea de la cei care vor executa viitoarele lucrări de investiții de la Apa Serv.

”Le mulțumesc colegilor mei pentru interesul real pe care l-au arătat pentru documentare la acest târg și sunt convins că munca lor va genera, în perioada imediat următoare, un salt de calitate și în activitatea operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului”, a mai precizat Costel Avram.