Fruhlingsfest, o premieră pentru Deva! 18-21 mai 2017, Piața Cetății

Home Cultură Fruhlingsfest, o premieră pentru Deva! 18-21 mai 2017, Piața Cetății
Fruhlingsfest, o premieră pentru Deva! 18-21 mai 2017, Piața Cetății

nemtiSe anunță multă distracție la Fruhlingsfest Deva, în perioada 18-21 mai, în Piața Cetății, unde se montează un cort imens pentru a cuprinde toată voia bună a participanților.

Este o premieră pentru Deva; de aceea, cei care vor fi prezenți trebuie să știe următoarele lucruri:

-Marea deschidere a cortului va avea loc joi, 18 mai 2017, de la ora 17.00! Programul continuă zilnic, între orele 11.00 -23.00. Intrarea este liberă!

-Petrecere bavareză înseamnă muzică bună și imnuri germane intonate de Klaudia și al său Party Band!

-Costumele nemțești sunt obligatorii și scandarea imnului ZIKE ZAKE, ZIKE ZAKE, HOI HOI HOI!

-Participanții trebuie să încerce produsele bavareze și, cu siguranță, pe cele românești, care vor fi la grătar, ceaun și rotisor!

-Fruhlingsfest este un eveniment dedicat familiei; de aceea, organizatorii s-au gândit la un Luna Parc și la vată pe băț, turtă dulce și alte delicii pentru cei mici și mari!

-Miss Fruhlingsfest nu salvează balenele eșuate și nici Planeta, ci ne va înveseli cu voioșia ei pentru că la noi nu trebuie să ai dimensiuni de fotomodel ca să participi! Condiția obligatorie este veselia, nici vârsta nu este un criteriu – de la 18 ani în sus, oricine poate participa. La Brașov, câștigatoarea a avut 64 de ani… așa că vă așteptăm la înscrieri. Se lasă cu premii de la Timișoreana și Avon!

-Te provocăm să ne iei premiile și să participi la concursurile noastre de la scenă! MC Maican a pregătit o serie de probe… Participi?

Foto2 - 15 mai 2017