Camera de Comerț și Industrie Hunedoara deschide ”Deva Auto Show”

Camera de Comerț și Industrie a județului Hunedoara organizează, î perioada 25-28 mai 2017, în parunicipiul Deva, salonul auto intitulat ”Deva Auto Show”.

Potrivit organziatorilor, ”Deva Auto Show” este cel mai important eveniment auto al anului din Regiunea Vest, ce reunește dealeri ai celor mai renumite marci auto, agenți economici ce desfășoară activități în domeniul auto, dar și servicii conexe. Deva Auto Show este, în același timp, o expoziție de mașini frumoase, motociclete, Atv-uri, scutere, biciclete, triciclete, pise și accesorii auto, remorci, dar și servicii de cosmetizare, tunning auto, asigurări, leasing auto și service auto.

În cadrul salonului, aveți posibiltatea de a alege mașina visată, din cele peste 70 de modele de top ale celor mai renumite mărci auto! Veți putea de asemenea admira peste 30 de mașini retro, expuse în cadrul paradei Retromobil Cars! V Mai mult, vizitatorii vor putea participa și la concursurile cu premii, organizate cu acest prilej, premiul principal fiind o bicicletă oferită de Eurosport DHS!