Comunicat ALDE / ALDE intră în cursa electorală de la Lupeni cu Constantin Brândușe

Filiala TeritORIALĂ Hunedoara a Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) l-a invitat pe Constantin Brândușe să reprezinte această formațiune politică în alegerile parțiale de la Lupeni, pentru desemnarea viitorului primar al municipiului.

”Eu cred că oamenii din municipiul Lupeni au nevoie de un un program politic și economic care să relanseze viața economică și socială a acestui important centru urban al Văii Jiului. Au arătat acest lucru încă de anul trecut când, dacă cei din PNL i-ar fi fost ceva mai fideli, domnul Brândușe ar fi câștigat alegerile și astăzi nu mai era cazul ca locuitorii din municipiul Lupeni să fie chemați din nou la vot. L-am invitat pe domnul Constantin Brândușe să vină în echipa adevăraților liberali, pentru a beneficia și de ajutorul politic necesar pentru câștigarea fotoliului de primar al municipiului Lupeni și mă bucur că a acceptat. Îi garantez că echipa ALDE îi este alături, îl susține și-l va susține și după câștigarea alegerilor, pentru a duce la îndeplinire un program politic și economic care să relanseze viața economică și socială a acestui municipiu, pentru că așa cum am văzut, are un program concret și coerent în această direcție”, a declarat Mircea Ioan Moloț, președintele ALDE Hunedoara și vicepreședinte al ALDE la nivel național.

La rândul său, Constantin Brândușe apreciază că printr-un parteneriat serios, onest și responsabil pe care l-a stabilit, pe de o parte cu ALDE, pe de altă parte cu majoritatea cetățenilor din municipiul Lupeni, poate deveni pe 11 iunie primarul de care municipiul Lupeni are cu adevărat nevoie. ”Oamenii din Lupeni știu și cine sunt, știu și ce vreau, așa cum știu și ce pot. Am primit invitația de a candida pentru ALDE din mai multe motive. În primul rând, vreau să rămân un om de dreapta, un om cu viziuni liberale. În al doilea rând, ALDE, partid aflat în acest moment la guvernare, alături de PSD, este garantul faptului că proiectele de dezvoltare ale municipiului Lupeni nu se opresc, ci dimpotrivă, ele pot fi accelerate și multiplicate. În al treilea rând, să nu uităm că pentru pensionarii noștri și pentru mina Lupeni, oameni precum Călin Popescu Tăriceanu sau Varujan Vosganian au fost singurii din ultimii 20 de ani care au făcut ceva concret. Așa cum nu trebuie să uităm că domnul Moloț, în perioada în care a condus Consiliul județean Hunedoara a fost singurul care a direcționat investiții semnificative către comunitatea din Lupeni. Alături de astfel de oameni, serioși și responsabili, vă chem cu aceeași seriozitate și responsabilitate, să ne asumăm schimbarea destinului nostru și al orașului în care trăim”, a declarat Constantin Brândușe.

Constantin Brândușe a fost validat în forul județean de conducere al ALDE drept candidat al acestei formațiuni politice pentru funcția de primar al municipiului Lupeni, urmând să-și depună oficial candidatura la Biroul Electoral de Circumscripție la termenul prevăzut de lege.