Niloran și OMV își dau mâna pentru un Petroșani ecologic

Home Educație Niloran și OMV își dau mâna pentru un Petroșani ecologic
Asociația Niloran dă startul activităților din acest an, după un început ceva mai anevoios, în cadrul unui proiect implementat la Petroșani în parteneriat cu OMV.
Potrivit jurnalistului Nicu Tașcă, președntele asociației Niloran, este vorba despre un proiect diferit față de activitatea desfășurată până acum de ceastă asociație. ”Mai exact este proiect ecologic care se numește ”Petroșani- oraș ecologic”. ”Am câștigat în această irecție o primă finanțare din partea concernului OMV Petrom. Este primul proiect ecologic pe care asociația noastră îl va implementa. Suntem foarte mândri și dorim să nu ne oprim aici. Anul acesta, am început mai greu pentru că au fost întârzieri mari în aprobarea bugetelor autorităților publice, însă sperăm într-un an foarte bun”, spune Nicu Tașcă.
Acesta apreciază că, în actvitatea de până acum, asociația Niloran a reușit în fiecare an să-și crească în intensitate activitatea. ”Vrem să aducem oameni noi în asociație și să dinamizăm și mai mult aria de proiecte. Nu vom abandona tema participării publice, chiar dacă, la nivel local, sunt foarte puțini cei care înțeleg să se preocupe de tineri și de situația democrației locale. Din păcate, încă avem mari probleme de mentalitate și este dezamăgitor”, a mai spus Nicu Tașcă, președintele Asociației Niloran.
În ultimii ani, Asociația Niloran a reușit să devină lidera organizațiilor de tineret din județul Hunedoara, fapt recunoscut și de organizatorii Galei Exclusiv, care a premiat asociația pentru activitatea depusă în anul 2016, darvși de Direcția Județeană de Tineret Hunedoara.