Susținere maximă din partea PSD pentru Lucian Resmeriță

Home Politică Susținere maximă din partea PSD pentru Lucian Resmeriță
Susținere maximă din partea PSD pentru Lucian Resmeriță

Lucian Resmeriță, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Lupeni, se bucură de susținere maximă din partea echipei social-democrate, nu doar în plan local, ci și regional și național.

Activitățile politice din ultimele zile au relevat cât se poate de evident acest lucru când, atât la ședințele de partid ale organizației PSD Lupeni, cât și la acțiunile politice care preced campania electorală, Lucian Resmeriță a avut alături o serie de personalități din cadrul echipei social-democrate din Valea Jiului și din județul Hunedoara.

Astfel, după ce, zilele trecute, au fost prezenți la Lupeni deputatul PSD Sorin Marica, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu sau primarul orașului Aninoasa, Nicolae Dunca, în cursul zilei de miercuri, Lucian Resmeriță și echipa PSD Lupeni au fost însoțiți pe teren, în zona Bucura-Parângului, unde au fst derulate activități de precampanie electorală, de către alți lideri importanți din PSD, reprezentanți ai unor administrații locale precum vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara – Daniel Andronache, primarul oraşului Uricani  – Dănuţ Buhăescu, viceprimarul oraşului Uricani – Corneliu Braia sau viceprimarul municipiului Vulcan  – Cristian Merişanu.

”Este adevărat, în aceste zile m-am întâlnit cu cetăţenii din municipiul Lupeni, având alături de mine oameni importanți din echipa social-democrată, reprezentanţi din Parlament, din Consiliul Judeţean şi din mai multe Primării ale Văii Jiului. Scopul nostru a fost acela de a le prezenta cetățenilor din municipiul Lupeni ce doresc eu să fac pentru municipiul nostru și să-i asigur, în același timp, că am alături de mine sprijinul colegilor din PSD de la toate nivelurile. Aşa cum am spus mereu, este foarte important nu doar să faci proiecte ci să ai şi sursele de finanţare, pentru aceasta trebuie să ai sprijn din partea tuturor instituţiilor de conducere. Iar echipa care m-a însoţit pe teren în aceste zile este o garanţie a faptului că în proiectele mele de continuare a dezvoltării Lupeniului voi găsi sprijin la toate nivelurile pentru, așa cum am spus-o și o voi repeta, cu convingere, lucrurile mari se pot realiza doar în echipă și cu sprijinul unei echipe puternice și loiale”, a spus Lucian Resmeriță, candidatul de primar propus de PSD pentru municipiul Lupeni.

 În același context se înscrie și un alt eveniment important de pe agenda politică a PSD Lupeni. Astfel, în cursul zilei de vineri, începând cu ora 16,00, vor fi prezenți la Lupeni, atât la sediul organizației municipale a PSD cât și în oraș, alături de Lucian Resmeriță, la întâlnirile publice cu cetățenii din această localitate, lideri cu greutate ai PSD. Pentru confirmare, este suficient să vă spunem că vineri după-amiază se vor afla, alături de Lucian Resmeriță și echipa PSD Lupeni, ministrul Fondurilor Europene – Rovana Plumb, împreună cu deputatul Laurențiu Nistor – președintele organizației județene a PSD Hunedoara și Mircea Bobora – președintele Consiliului județean Hunedoara.
Președintele Organziației PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță dă asigurări că lista personalităților publice care vor veni la Lupeni pentru a-și exprima susținerea față de candidatul de primar propus de social-democrați pentru municipiul Lupeni, Lucian Resmeriță, este una mult mai largă, așa cum se va constata și în zilele și săptămânile următoare.