Lucrările de infrastructură continuă, în ritm alert, la Lupeni

Home Administrație Lucrările de infrastructură continuă, în ritm alert, la Lupeni
Lucrările de infrastructură continuă, în ritm alert, la Lupeni

Lucrările de investiții în infrastructura publică locală din municipiul Lupeni continuă, și în această perioadă, într-un ritm alert.

Pe lângă șantierele de lucrări deja binecunoscute din zonele Parângului și Bucura, unde pe lângă trotuarele de pe cele două străzi, au fost executate lucrări de modernizare și la străzile dintre blocuri. În zona Parângului se lucrează și la scările de acces spre blocurile de locuințe, la amenajarea de parcări publice și la refacerea zonelor verzi.

Autoritățile locale de la Lupeni apreciază că lucrările de infrastructură vor continuă și în perioada următoare, pe diverse șantiere existente sau care se vor deschide pe raza muncipiului Lupeni. ”Suntem permanent pe teren, pentru a supraveghea activitatea muncitorilor de la firmele care execută lucrări publice pe raza municipiului Lupeni, pentru că ne interesează în mod evident ca aceste lurări să fie și de un nivel calitativ ridicat. Desigur, știm că toate aceste lucrări crează și un disconfort de moment pentru cetățeni, în mod special pentru cei care locuiesc în zonele în care acestea se află la început, dar îi rugăm să aibă înțelegere pentru că aceste lucrări vor asigura, mulți ani de acum înainte, condiții bune și foarte bune pentru circulația pe drumurile publice din municipiul nostru”, spune Iacob Mesaroș, viceprimarul municipiului Lupeni.

Acesta dă asigurări că, în perioada imediat următoare, vor avea loc lucrări majore de acest fel și în zona cartierului Viitorului din municipiul Lupeni.