Fares deschide ”Festivalul Mușețelului” la Orăștie

Home Cultură Fares deschide ”Festivalul Mușețelului” la Orăștie
Fares deschide ”Festivalul Mușețelului” la Orăștie

Culesul muşeţelului este o adevărată sărbătoare la celebra fabrică Fares din Orăștie. Asta deoarece mușețelul este planta simbol a sănătăţii din inima Daciei. 

Lângă Orăștie, într-o zonă nepoluată, Fares cultivă 50 de hectare de mușețel iar imaginile care apar pe cutiile de ceaiuri de mușețel sunt chiar fotografii ale câmpurilor cultivate aici.

La început de iunie, înainte de recoltarea mușețelului, acesta este sărbătorit printr-un festival dedicat numai lui: Festivalul Muşeţelului. Anul acesta evenimentul este programat pentru data de 3 iunie, începând cu ora 11:00 în Orăștie, Strada Cetății, jud. Hunedoara.

Evenimentul îi va avea ca invitaţi speciali pe artiștii Paula Seling, Dinu Olăraşu, Ovidiu Homorodean și reprezentanții României la Eurovision 2017 – Alex Florea și Ilinca Băcilă. De asemenea, în programu festivalului vor evolua și corul de copii Vlăstarele Orăştiei, Căluşarii din satul Vaidei, Călușarii din satul Romos

Organizatorii anunță că, pe tot parcursul zilei, vor fi organizate tombole şi concursuri cu zeci de premii, degustări de ceai, zone de relaxare, ateliere creative și multe alte surprize. 

Intrarea este liberă !