Comunicat PSR Lupeni / Pe cine susție PSR în alegerile de la Lupeni ?

Organizația municipală Lupeni a P.S.R. și-a dorit să participe la alegerile parțiale care vor avea loc pe data de 11 iunie 2017  pentru desemnarea viitorului primar al municipiului Lupeni. Din păcate, documentațiile necesare pentru înscrierea în competiția electorală nu au putut fi întocmite în termenul prevăzut de lege.

Chiar și în aceste condiții,  PSR Lupeni nu rămâne indiferent față de acest scrutin electoral,  pe care-l considerăm extrem de important pentru viitorul municipiului Lupeni.

Astfel, după o atentă analiză a programelor electorale propuse de candidații înscriși în aceste alegeri, Organizația PSR Lupeni a luat decizia de a-l spijini în demersul său de a câștiga Primăria municipiului Lupeni pe candidatul Constantin Brândușe. Considerăm că atât omul Constantin Brândușe, cât și programul său de management în Administrația Locală pe care-l propune cetățenilor din Lupeni, îl recomandă pentru exercitarea funcției de primar al municipiului Lupeni.

Invităm membrii și simpatizanții PSR, dar și în general cetățenii municipiului Lupeni să-l susțină și să-l voteze în alegerile de la 11 iunie 2017 de la Lupeni, pe candidatul Constantin Brândușe.

Președinte PSR Lupeni,

Alexandru Șipoș