Ambasadorul Chinei în vizită în județul Hunedoara

Home Administrație Ambasadorul Chinei în vizită în județul Hunedoara
Ambasadorul Chinei în vizită în județul Hunedoara

Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Excelența Sa XU Feihong, s-a aflat sâmbătă, 27 mai pentru câteva ore în județul Hunedoara. Cu acest prilej acesta s-a întâlnit cu reprezentanții administrației publice județene și locale.

Excelența Sa XU Feihongs-a întreținut cu președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, cu prefectul județului, Fabius Tiberiu Kiszely, și cu primarul interimar al municipiului Deva, Ovidiu Moș precum și cu Radu Barb, directorul Agenției de Dezvoltare Economico-Socială Hunedoara, în cadrul unei întrevederi care a avut loc la sediul Consiliul Județean Hunedoara.

”Discuțiile s-au axat pe găsirea de oportunități pentru investiții chineze în județul Hunedoara, în domeniul energetic și nu numai, pe îmbunătățirea sistemului de comunicare pentru ca județul Hunedoara cu mare potențial economic și turistic să fie mai bine cunoscut atât pentru afaceri, cât și ca destinație de vacanță”, a declarat Mircea Bobora, președintele Consiliului județean Hunedoara.

Programul vizitei a cuprins și o deplasare la sediul companiei DHS din Sântuhalm. Aici, ambasadorum R.P. Chineze a primit informații despre investiție, precum și despre tipurile de biciclete produse aici. În cadrul discuțiilor cordiale cu conducerea companiei, s-a reiterat dorința de colaborare cu autoritățile județene și din municipiul Deva pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și de afaceri chino-române.