Duminică, 28 mai, pe Stadionul Parângul din Lonea este sărbătoare, Inter Petrila – Campioana județeană a ediției 2016 – 2017

Home Stiri la zi Duminică, 28 mai, pe Stadionul Parângul din Lonea este sărbătoare, Inter Petrila – Campioana județeană a ediției 2016 – 2017
Duminică, 28 mai, pe Stadionul Parângul din Lonea este sărbătoare, Inter Petrila – Campioana județeană a ediției 2016 – 2017

Cu două etape înainte de terminarea Campionatului Județean de fotbal hunedorean, Inter Petrila este campioana acestei ediții a Ligii a IV -a.

Momentul premierii va fi marcat la Petrila după terminarea celor două partide de fotbal, juniori (9,30) și seniori (11,30), programate pentru duminică, 28 mai, în etapa cu numărul XXI, Inter Petrila având ca oaspeți echipa Victoria Călan.

Oficiali ai Asociației Județene de Fotbal Hunedoara vor fi prezenți pentru a înmâna cupa campioanei Inter Petrila, moment pregătit de clubul petrilean într-un cadru festiv, având ca invitați de onoare foști sportivi, conducători și antrenori ai clubului sportiv din Petrila de-a lungul timpului.

Sprijinul autorităților locale de la Petrila, al celor județene, precum și al celor câtorva patronate și al presei sportive, a fost de mare importanță pentru performanțele clubului sportiv petrilean. De aceea, sportivii, antrenorii și conducerea clubului mulțumesc pe această cale, avându-i ca invitați de onoare la acest eveniment special.

Desigur, cel mai important lucru pentru sportivii Inter Petrila sunt suporterii, cei care s-au dovedit a fi din ce în ce mai mulți pe parcursul etapelor disputate de Inter Petrila, atât în meciurile de acasă, aceștia umplând tribunele, cât și în deplasare, fenomenul fiind destul de rar în ultima perioadă pe stadioanele din județ.

„Inter Petrila este campioana ediției 2016 – 2017 a Campionatului Județean de Fotbal al Ligii a IV-a, Hunedoara. Vă așteptăm să ne fiți alături duminică, 28 mai 2017, la festivitatea de premiere organizată după încheiere partidelor de fotbal contând pentru etapa cu numărul XXI, INTER PETRILA – VICTORIA CĂLAN, juniori (9,30) și seniori (11,30). Meritul nostru este și al vostru, al suporterilor, al tuturor celor care ne-ați sprijinit și ne-ați fost alături în orice moment, motiv pentru care vă mulțumim. De aceea, ne dorim să împărtășim aceste momente împreună. FORZA INTER PETRILA!”

Așadar, invitația vă este adresată dumneavoastră, tuturor, duminică este sărbătoare pe Stadionul Parângul din Lonea.