Shopping City Deva se transformă, vara aceasta, în Insula Dorințelor

Home Economie Shopping City Deva se transformă, vara aceasta, în Insula Dorințelor
Shopping City Deva se transformă, vara aceasta, în  Insula Dorințelor

Shopping City Deva, cel mai modern centru comercial din județul Hunedoara, desfășoară campania Insula Dorințelor, valabilă până la 3 iulie, prin care toți vizitatorii site-ului www.shoppingcitydeva.ro pot intra în cursa pentru zeci de premii.

 Accesând micro site-ul Insula Dorințelor Shopping City Deva, după autentificare, începe jocul care aduce premii săptămânale primilor șapte jucători care au obținut cel mai mare punctaj.

Drumul prin Insula Dorințelor până la premii este presărat cu recompense, dar și cu pericole, pe care jucătorii trebuie să le prindă, respectiv să le evite. Întreg conceptul jocului este în tematica verii, recompensele fiind reprezentate grafic de mingi, șlapi sau pepeni, iar pericolele de soare, nor sau fulger.

În fiecare zi de luni, vor fi anunțați cei șapte câștigători ai săptămânii, iar cei care vor parcurge în fiecare săptămână traseul din Insula Dorinței adunând multe recompense, pot câștiga premii de fiecare dată, cu condiția să se afle printre primii șapte.

Campania își propune să conducă vizitatorii din online într-o vacanță digitală, în care prin joc, să câștige premiile puse la dispoziție Shopping City Deva și brandurile partenere.

Premiile jocului constau, în funcție de locul din clasament, în pachete de accesorii oferite de Mobiup/Arisis, vouchere de cumpărături la Sense în valoare de 150 de lei, pachete de ustensile și căniTermos, oferite de Top Shop, pachete de produse naturiste oferite de Floare de Colț, vouchere de cumpărături la Just Kidding în valoare de 60 de lei și vouchere Gatta Laura, oferite de Gatta.

Mai multe informații despre campania „Insula Dorințelor”, dar și regulamentul de participare, pe site-ul Shopping City Deva și pe pagina de Facebook a centrului comercial, dar în regulamentul campaniei.