Invazia copiilor fericiți pe străzile Uricaniului

Home Administrație Invazia copiilor fericiți pe străzile Uricaniului
Invazia copiilor fericiți pe străzile Uricaniului

Încă de la primele ore ale dimineții de astăzi, sute de copii din orașul Uricani și-au mobilizat care părinții, care bunicii, care dascălii sau educatorii, și au ieșit pe străzile orașului, în fața școlilor ba chiar și în fața primăriei, în cea mai mare ”invazie” a copiilor fericiți, pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului.

O sărbătoae căreia, potrvit unei tradiții deschise de primarul Dănuț Buhăescu încă din primul său mandat, autoritățile publice locale de la Uricani i-au subscris fără nici un fel de rezerve. ”Așa cum ne-am obișnuit, Administrația Publică Locală a orașului Uricani a organizat și în acest an finanțarea necesară pentru organizarea și desfășurarea în cele mai bune condiții a acțiunilor și activităților dedicate copiilor din orașul Uricani, sub genericul acestei atât de frumoase sărbători care este Ziua Internațională a Copiilor”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

De altfel, primarul Dănuț Buhăescu, viceprimarul Corneliu Braia, dar și alți consilieri locali și reprezentanți ai Administrației Locale de la Uricani au fost prezenți, pe tot parcursul zilei de 1 Iunie, la concursurile de desene pe asfalt, fotbal, cross băieți și fete, role băieți și fete, șah. Toate competițiile au fost desfășurate pe mai multe categorii de vârstă, astfel încât cât mai mulți copii să se poată bucura de premiile oferite de autoritățile locale. În plus, după cum ne-a informat primarul Uricaniului, au fost acordate premii și olimpicilor care au reprezentat școlile din orașul Uricani la faza națională a Olimpiadelor școlare.

”Momentele de bucurie ale sutelor de copii care au fost și astăzi implicați n toate aceste activități, dar și sclipirea de bucurie din ochii părinților care sau bucurat alături de copii lor, la activitățile organizate de noi, sunt tot atâtea motive pe mulțumire pentru noi, motive care ne-au convins că, atunci cnd vine vorba despre copiii noștri, merită din plin să sprijnim acțiunile care-i pot face fericiți.  Iar astfel, suntem și noi, la rândul nostru fericiți. Vreau să-i felicit pe toți cei care au participat astăzi la activitățile dedicate Zilei Copiilor la Uricani, de la cei mici la cei mai mai. De asemenea, mulțumesc Consiliului local, domnului viceprimar Braia, cadrelor didactice și funcționarilor din primărie, dar și tuturor părinților care au fost alături de noi pentru a contribui la buna desfășurare a activităților de astăzi”, a mai declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.