IOAN VLAD – Jurnal de campanie la Sălașu de Sus / Parlamentarii PSD la discuții cu cetățenii din comuna Sălaș

Home Politică IOAN VLAD – Jurnal de campanie la Sălașu de Sus / Parlamentarii PSD la discuții cu cetățenii din comuna Sălaș
IOAN VLAD – Jurnal de campanie la Sălașu de Sus / Parlamentarii PSD la discuții cu cetățenii din comuna Sălaș

Campania electorală pentru alegerea viitorului primar  al comunei continuă în ritm cadențat la Sălașu de Sus. Echipa PSD și Ioan Vlad – candidatul acesteia în alegerile de la 11 iunie, au fost prezenți în ultimele două zile din luna mai alături de gospodarii din satele Mălăiești și Rîu Alb.

Au fost distribuite materiale de campanie permise de lege, dar mai ales au avut loc discuții pline de învățăminte cu cetățenii din cele două sate componente ale comunei Sălașu de Sus. ”Le-am vobit oamenilor din Mălăiești despre potențialul uriaș pe care reabilitarea cetății de la Mălăiești o deschide în vederea valorificării potențialului turistic deosebit al comunei noastre și i-am invitat să fie și ei parteneri ai administrației locale în dezvoltrea turismului. Cred că agroturismul poate fi o șansă pentru fiecare cetățean al comunei noastre de a câștiga de pe urma muncii în gospodărie. La fel i-am încurajat și pe sătenii din Rîu Alb să fie alături de mine, pentru că aici avem încă de lucru la modernizarea infrastructurii și la dezvoltarea comunității”, a spus Ioan Vlad, candidatul propus de PSD pentru funcția de primar al comunei Sălașu de Sus.

Aături de acesta, în acțiunile de campanie de la finalul lunii mai au fost prezenți și deputații PSD Sorin Marica (fostul primar al comnei) dar și Ion Toma (fostul director al Casei de Pensii Hunedoara).

”Pentru mine și pentru noi, cei de la PSD, nimic nu e mai important decât încrederea oamenilor. Așa am reușit să facem tot ceea ce eu, ca primar, am realizat în comuna Sălașu de Sus și tot prin încrederea oamenilor am obținut mandatul de deputat. Proiectele mele și ale PSD pentru comuna Sălașu de Sus trebuie să meargă înainte și de aceea le propunem cetățenilor, pentru votul de la 11 iunie, un om demn de încrederea cetățenilor, un om capabil să ducă mai departe, împreună cu mine și cu întreaga echipă a PSD, programul de dezvoltare al comunei și programul PSD pentru români și pentru România. Vă invit să votați cu încredere Ioan Vlad – primar PSD al comunei Sălașu de Sus !”, a declarat deputatul Sorin Marica.

La rândul său, deputatul Ioan Toma le-a vorbit oamenilor despre politica PSD care a reușit, în doar câteva luni de guvernare, să aducă un plus de bunăstare pentru milioane de români, pentru muncitori și pensionari deopotrivă. ”PSD a înțeles care sunt așteptările oamenilor și am construit un Program de guvenare care să răspundă acestor așteptări. Deja, salariații din foarte multe domenii de activitate și pensionarii simt efectele măsurilor corecte pe care le-am luat la solicitarea lor. Iar lucrurile vor merge înainte, în aceeași direcție. Așa înțelegem noi, cei de la PSD, să construim acțiunile noastre politice: din dialogul cu cetățenii, nu dintr-un birou în care să analizăm doar statisticile. La fel am procedat și vom continua să facem acest lucru și aici, la Sălaș. Vorbim cu oamenii, vedem care le sunt problemele, care le sunt așteptările și apoi, împreună cu viitorul nostru primar – IOAN VLAD și cu colegii din conducerea județului și a Guvenului, cu domnul Marica (deputat al acestei comune respectabile) și cu toți colegii din echipa PSD de la Parlament, luăm măsuri pentru a răspunde cerințelor acesor oameni gospodari ai comunei Sălașu de Sus”, a spus deputatul Ioan Toma.

Material electoral realizat de Exclusiv Media Group la comanda Organziației județene PSD Hunedoara, Cod AEP mandatar 21170004