Lucian Resmeriță: ” Copiii sunt comoara cea mai de preț a unei familii, dar și a unei comunități.”

Home Politică Lucian Resmeriță: ” Copiii sunt comoara cea mai de preț a unei familii, dar și a unei comunități.”

”Copiii sunt comoara cea mai de preț a unei familii, dar și a unei comunități. Am învățat acest lucru atât ca tată, dar și ca dascăl, două calități pe care am bucuria să le impart de câțiva ani cu familia mea și cu școala în care mi-am început cariera profesională. Tocmai de aceea, având în spate această frumoasă experiență acumulată din viața trăită zi de zi alături de copii și tineri, cred că am învățat să-i înțeleg mai bine, să le cunosc dorințele și așteptările pe care le au și sunt pregătit să abordez cu seriozitate nevoile pe care le au copiii și tinerii din comunitatea noastră locală”, spune Lucian Resmeriță, candidatul PSD pentru funcția de pimar al municipiului Lupeni.

Drept argument stau acțiunile pe care  Lucian Resmeriță le-a susținut în ultima vreme, atât ca și consilier local, cât și ca membru al Organizației PSD Lupeni. Alături de fratele său, senatorul Cristian Resmeriță, fostul primar al municipiului Lupeni, dar și de alți tineri din echipa social-democrată a Consiliului local de la Lupeni, Lucian Resmeriță a fost inițiator al proiectului prin care, în iarna anului 2016, Lupeniul a avut șansa de a avea unul dintre cele mai frumoase sisteme de iluminat festiv din România, spre bucuria miilor de copii din Lupeni și nu numai.

Tot de numele consilierului local Lucian Resmeriță se leagă și încurajarea și susținerea copiilor talentați de la unitățile locale de învățământ din Lupeni, în derularea unor acțiuni cultural-educaționale care au avut loc în ultimul an și care s-au bucurat de un succes binemeritat.

Și tot de numele lui Lucian Resmeriță se leagă organizarea unui eveniment de excepție care a fost găzduit, de curând, în Parcul Copiilor din Bărbăteni, eveniment care s-a bucurat de interesul miilor de copii și tineri din Lupeni care au venit să participe la un inedit concurs de kendama dar și la o frumoasă întâlnire cu artistul CRBL.

Ca viitor primar al municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță își propune să acorde și mai multă atenție problemelor, nevoilor și dorințelor exprimate de copiii și tinerii din comunitatea locală a Lupeniului. ”Copiii noștri merită toată atenția administrației locale, merită condiții bune și foarte bune de educație în școli, merită întreaga susținere de care au nevoie pentru a se putea dezvolta armonios, prin sport, cultură, educație și distracție. De aceea, în programul meu, am evidențiat toate aceste aspecte, pe care doresc să le abordez cu cea mai mare responsabilitate”, spune Lucian Resmeriță.

În acest sens, candidatul de primar al PSD Lupeni arată că, în perioada mandatului 2017-2020, va acționa pentru:

– reabilitarea și modernizarea grădinițelor din municipiul Lupeni;

– reabilitarea, modernizarea și extinderea Școlii gimnaziale nr. 3, a Liceului Tehnologic și a Școlii gimnaziale nr. 3;

– reabilitarea și modernizarea bazelor sportive școlare;

– amenajarea de noi locuri de joacă pentru copii, modernizarea parcurilor și achiziționarea de mobilier specific pentru parcuri;

– acordarea de burse școlare pentru sprijinirea elevilor cu probleme sociale, dar și acordarea de burse de merit și burse de performanță, pentru încurajarea evoluției educaționale a copiilor din municipiul Lupeni;

– susținerea și promovarea copiilor și tinerilor talentați, prin organizarea de spectacole, festivaluri, concerte, concursuri dedicate acestora;

– organizarea unor manifestări speciale de Ziua Copiilor, de Crăciun, de Paște etc. având în centrul atenției copiii și tinerii din municipiul Lupeni.

”Iar pentru că astăzi este 1 Iunie – Ziua Internațională a Copiilor, gândurile mele cele mai curate și cele mai frumoase se îndreaptă spre toți copiii din orașul nostru, cărora le doresc să fie fericiți și veseli, să crească în sănătate și pace și să fie siguri că vor avea în mine nu doar un primar preocupat și de nevoile lor, ci și același bun prieten. La mulți ani, dragi copii !”, a mai precizat Lucian Resmeriță.

Material electoral realizat de Exclusiv Media Group la comanda Organziației județene PSD Hunedoara, Cod AEP mandatar 21170004