Petrila a fost, preț de o zi întreagă, orașul exclusiv al copiilor

Home Cultură Petrila a fost, preț de o zi întreagă, orașul exclusiv al copiilor
Petrila a fost, preț de o zi întreagă, orașul exclusiv al copiilor

Atunci când spunea, în urmă cu câteva zile, că pentru administrația locală de la Petrila, copiii sunt prioritatea nr. 1 a întregii comunități locale, primarul orașului Petrila avea deja în față imaginea unei zile speciale dedicate exlcusiv celor mici.

Vasile Jurca și-a respectat promisiunea și, împreună cu echipa Administrației locale, cu dascălii de la toate unitățile de învățământ dar și cu alți oameni de suflet, au conceput un program plin de activitîți destinate copiilor din Petrila, Lonea, Cimpa, Răscoala, Tirici, Jieț și toate celelalte zone ale orașului Petrila.

Așa se face că, pe 31 mai, în avanpremiera zilei de 1 Iunie – Ziua Copilului, Petrila a fost un mare oraș al copiilor. Pe toate străzile, în curtea școlilor și în parcurile din oraș, sute de copii s-au adunat pentru a participa la concursurile de trotinete, de biciclete, de role sau desene pe asfalt, dar și la alte activități derulate în orașul Petrila în cinstea Zilei Internaționale a Copilului.

”Am participat, cu emoție dar și cu foartă multă bucurie, la activitățile organizate peste tot, pe raza orașului Petrila, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Manifestările au avut loc în incintele școlilor și grădinițelor, dar și în Parcul Copiilor. În speranța că am adus puțină bucurie în sufletul fiecărui copil din orașul nostru, le doresc tuturor ,,LA MULȚI ANI!” și un 1 IUNIE plin de zâmbete și fericire!”, a spus Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.