Primăria Orașului Petrila și Asociația Caritas Petroșani, parteneriat pentru igienizarea ”blocului ars”

Home Administrație Primăria Orașului Petrila și Asociația Caritas Petroșani, parteneriat pentru igienizarea ”blocului ars”
Primăria Orașului Petrila și Asociația Caritas Petroșani, parteneriat pentru igienizarea ”blocului ars”

În cursul zilei de ieri, 31 martie 2017, a avut loc o conferință de presă la sediul Primăriei Orașului Petrila cu privire la parteneriatul încheiat de autoritățile de la Petrila cu Asociația Caritas pentru igienizarea și reabilitarea blocului 26 din Cartierul 8 Martie, afectat de incendiul din luna mai.

La conferința de presă au participat din partea administrației de la Petrila, primarul Vasile Jurca, viceprimarul Dorin Curtean, șefa serviciului SPLAS Petrila, iar din partea Asociației Caritas, coordonator programe Kelemen Alexandru și psiholog Daniela Cojocaru.

Acest proiect propus în asociere are la bază acțiuni de voluntariat, pentru ar putea responsabiliza mult mai bine pe cei cărora li se adresează, în acest sens fiind lansată invitația de participare a tuturor celor care doresc acest lucru. „Vă invităm a binevoi să vă înscrieţi pentru a participa ca voluntari la  activitatea Cetăţeni activi, din cadrul proiectului „Centrul Regional pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale în Valea Jiului”, prin care vor fi derulate lucrări de reparaţie la nivelul blocului 26 din strada 8 Martie, Petrila afectat în luna mai 2017 de un incendiu. Înscrierile vor avea loc în perioada 5-9 iunie 2017 la sediul SPLAS Petrila şi sediul CARITAS Asistenţă Socială din Petroşani. Telefoane de contact: 0254.550434, 0787.817272”, spune Alexandru KELEMEN, Coordonator Programe în cadrul Caritas.