Senatorii PSD ai României, sprijin total pentru Lucian Resmeriță la Lupeni

Home Politică Senatorii PSD ai României, sprijin total pentru Lucian Resmeriță la Lupeni
Senatorii PSD ai României, sprijin total pentru Lucian Resmeriță la Lupeni

Membri și simpatizanți ai PSD care au participat astăzi, în prima zi a lunii iunie 2017, la obișnuita întrunire de joi a Organizației PSD Lupeni pot spune că au avut șansa de a asista la o ședință a… Senatului României. Asta deoarece oaspeți de seamă ai uneia dintre cele mai puternice organziații PSD din România au fost 3 senatori ai României: senatorul Liviu Marian Pop (fost secretar de stat în Ministerul Educației și fost ministru al Dialogului Social în Cabinetul Ponta), senatorul Viorel Sălan (fost comandant al Jandarmeriei din județul Hunedoara) și senatorul Cristian Resmeriță (președintele Organziației PSD Lupeni). Acestora li s-a adăugat și deputatul Laurențiu Nistor (președintele Organziației județen a PSD Hunedoara).

Vizita acestor oameni politici, reprezentanți ai marii familii social-democrate din Parlamentul României, a avut un scop bine definit: SUSȚINEREA CANDIDATULUI PSD LUCIAN RESMERIȚĂ pentru alegerile parțiale din 11 iunie 2017 de la Lupeni.

”Am fost prezent de mai multe ori în municipiul Lupeni și vreau să vă spun că sunt încântat de evoluția pe care o văd în această localitate a țării. Vreau să-i felicit pe cei care au condus până acum Primăria municipiului Lupeni, cu devotament și pasiune. Știu că aceste caltăți le are și tânărul, dar la fel de energicul nostru candidat, Lucian Resmeriță. În susțin pe Lucian Resmeriță cu toată convingerea n aceste alegeri și vă asigur că-l voi susține și în calitatea mea de senator, după ce Lucian Resmeriță va fi ales primarul municipiului Lupeni. Proiectele de dezvoltare ale acestei localități trebuie să continue, iar Lucian Resmeriță are, în acest sens, întregul sprijin al echipei PSD”, a declarat senatorul Liviu Marian Pop.

Declarații similare, în ceea ce privește susținerea oferită candidatului PSD pentru funcția de primar al municipului Lupeni au oferit și ceilalți parlamentari ai județului Hunedoara, care au participat astăzi la ședința PSD Lupeni.

”Susținerea primită din partea domnului Liviu Marian Pop, susținerea primită din partea domnului senator Viorel Sălan, susțineea primită din partea domnului președinte Laurențiu Nistor, susținerea primită din partea senatorului Cristian Resmeriță, dar și a altor personalități ale vieții politice din România mă onorează. Având garanția sprijinului acestor oameni, dar și a altor lideri ai PSD, având de partea mea încrederea cetățenilor municipiului Lupeni, mă fac să fiu mult mai optimist în ceea ce privește pespectivele de dezvoltare ale municipiului nostru în anii care vor urma. Le mulțumesc tuturor și le promit că voi onora așteptările pe care toți oamenii le au de la mine”, a declarat, la rândul său, Lucian Resmeriță.

Împreună cu oaspeții de astăzi, echipa de campanie a lui Lucian Resmeriță au fost prezenți și pe străzile din Lupeni, unde au purtat discuții cu cetățenii.

Material electoral realizat de Exclusiv Media Group la comanda Organziației județene PSD Hunedoara, Cod AEP mandatar 21170004