IOAN VLAD – Jurnal de campanie la Sălașu de Sus / Schimb de gânduri bune cu cetățenii din Ohaba

Home Politică IOAN VLAD – Jurnal de campanie la Sălașu de Sus / Schimb de gânduri bune cu cetățenii din Ohaba
IOAN VLAD – Jurnal de campanie la Sălașu de Sus / Schimb de gânduri bune cu cetățenii din Ohaba

Joi, 1 iunie, a fost rândul sătenilor din Ohaba de Sub Piatră să primească vizita echipei social-democrate din comunca Sălașu de Sus, în campania electorală pentru alegerea viitorului primar al comunei. Candidatul PSD, Ioan Vlad a venit și de această împreună cu o numeroasă echipă de campanie, avându-i alături pe fostul primar, deputatul Sorin Marica, dar și pe președinta PSD din municipiul Deva, deputatul Natalia Intotero.

”Le-am vorbit oamenilor din Ohaba de Sub Piatră despre programul meu electoral, despre proiectele pe care alături de echipa PSD vrem să ducem la bun sfârșit astfel încât și cetățenii din comuna noastră să trăiască în condiții bune și foarte bune. Le-am vorbit de asemenea oamenilor despre obiectivele naționale a PSD, cuprinse în Programul de Guvernare, multe dintre acestea fiind deja îndeplinite de Guvernul Grindeanu. M-am bucurat să constat că gândurile noastre bune sunt împărtășite și de gospodarii din Ohaba. Îi aștept, duminica viitoare la vot”, a declarat Ioan Vlad, candidatul propus de PSD pentru funcția de primar al comunei Sălașu de Sus.

La fel de încântată de dialogul că sătenii in Ohaba, dar și din alte sate componente ale comunei Sălașu de Sus, s-a declarat și deputatul Natalia Intotero. ”Dincolo de frumusețea comunei Sălașu de Sus, care poartă în mod vizibil amprenta edililor din echipa social-democrată, apreciez în mod deosebit frumusețea oamenilor de aici. La Sălașu de Sus, o comunitate de oameni uniți și gospodari au reușit, sub stindardul social-democrat și cu un primar destoinic precum Sorin Marica, astăzi distinsul nostru coleg deputat, să transforme radical în bine imaginea acestei comune și viața oamenilor. Am convingerea că proiectele PSD pentru locuitorii acestei comune, sprijinul permanent pentru cetățeni și promovarea turismului și a tradițiilor, sunt chestiuni care se află deja pe agenda de activitate a domnului Ioan Vlad, candidatul PSD pe care vă invit să-l votați cu încredere drept primar al comunei Sălașu de Sus”, a declarat deputatul Natalia Intotero.

Material electoral realizat de Exclusiv Media Group la comanda Organziației județene PSD Hunedoara, Cod AEP mandatar 21170004