Pianul, temă de concurs ”Modus Vivendi”, la Palatul Magna Curia din Deva

În perioada 1 – 4 iunie 2017, la Deva, are loc Concursul Internațional Piano „Modus Vivendi”, eveniment cultural organizat de membrii ONG-ului Piano „Modus Vivendi” în parteneriat cu Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva, Liceul de Arte „Sigismund Toduță” și Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, concus aflat la cea de-a II-a ediție.

La această ediție s-au înscris 60 de elevi veniți de la școli și licee din Alba-Iulia, Câmpina, Cluj-Napoca, Deva, Lugoj, Oradea, Satu-Mare, Szeged și Timișoara.

Festivitatea de deschidere a concursului a avut loc la Muzeul Civilizației Dacice și Romane în Sala Șemineului de la palatul Magna Curia.

”Apreciem implicarea doamnei profesor Doina Ona și a domnului profesor Cristian Dumitriu, inițiatorii și principalii organizatori ai concursului. Mult succes participanților! Gala Laureaților și Premierea va avea loc în data de 4 iunie 2017, ora 18,00 la Muzeul Civilizației Dacice și Romane în Sala Șemineului”, a declarat prof.dr. Maria Ștefănie, inspector școlar general al județului Hunedoara.