IOAN VLAD- Jurnal de campanie la Sălașu de Sus / În Zăvoi și Rîu Alb, oamenii au încredere în PSD

Home Politică IOAN VLAD- Jurnal de campanie la Sălașu de Sus / În Zăvoi și Rîu Alb, oamenii au încredere în PSD
IOAN VLAD- Jurnal de campanie la Sălașu de Sus / În Zăvoi și Rîu Alb, oamenii au încredere în PSD

Campania electorală a candidatului PSD pentru funcția de primar al comunei Sălașu de Sus a ajuns, vineri, în satele Zăvoi și Rîu Alb. Din echipa de campanie care l-a însoțit aici pe Ioan Vlad, candidatul PSD, au făcut parte și senatorul Viorel Sălan precum și deputatul Sorin Marica.

Echipa social-democrată le-a explicat cetățenilor din aceste sate ale comunei Sălașu de Sus, modul în care se va acționa, în perioada imediat următoare, pentru finalizarea lucrărilor de infrastructură, lucrări care trebuiesc executate în cele duă sate. ”S-a lucrat aici, intens, la introducerea canalizării și, imediat ce aceste lucrări vor fi încheiate, vom începe lucrările la asfaltarea drumurilor, pentru ca și Zăvoiul și Rîul Alb să aibă o infrastructură publică modernă, la standardele cerute de oameni și pe care gospodarii de aici le merită cu prisosință”, a declarat Ioan Vlad, candidatul de primar al PSD.

Promisiunile acestuia sunt dublate de asigurările date de parlamentarii Sorin Marica și Viorel Sălan, care apreciază că PSD face tot ceea ce trebuie pentru ca zonele rurale ale României să se dezvolte neconenit, iar comuna Sălașu de Sus este inclusă în acest Plan Național de Dezvoltare Rurală.

Oamenii din Zăvoi și Rîu Alb se declară, în cea mai mare parte, susținători ai candidatului propus de PSD pentru continuitate la conducerea Primăriei. ””Vă spun cu mâna pe inimă că e mare lucru pentru noi să putem avea un asemenea om ca Ioan Vlad, primar în comuna noastră. Îi felicit pe cei care l-au propus ! Din părinți vrednici, se nasc întotdeauna copii vrednici și așa este și cu familia Vlad. Chiar acum se împlinesc 30 de ani de când nenea Vlad mi-a ridicat aici casa și ocolul. Era câmp verde aici și tot ce vedeți a zidit, cu mâna lui, nenea Vlad. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat ocazia acum să-l pot susține pe fiul său, Ioan Vlad, să ne fie primar în comună. E un om care face tot ceea ce trebuie să-și ajute semenii, să pună umărul la dezvolarea comunei. E vrednic, asemeni tatălui său și, vă spun drept, eu, ai mei și cei mai mulți oameni din sat sunt bucuroși că pot să-l sprijine acum, ca să ajungă primar al comunei Sălașu de Sus. Și va ajunge, veți vedea !” , spune Clara Nan din Rîu Alb.

Material electoral realizat de Exclusiv Media Group la comanda Organziației județene PSD Hunedoara, Cod AEP mandatar 21170004