IOAN VLAD – Jurnal de campanie la Sălașu de Sus / Forța PSD e în parteneriatul dintre cetățeni și politicieni

Home Politică IOAN VLAD – Jurnal de campanie la Sălașu de Sus / Forța PSD e în parteneriatul dintre cetățeni și politicieni
IOAN VLAD – Jurnal de campanie la Sălașu de Sus / Forța PSD e în parteneriatul dintre cetățeni și politicieni

Campania electorală pentru alegerile parțiale de la 11 iunie care vor desemna viitorul primar al comunei Sălașu de Sus a prilejuit astăzi o zi plină de activități pentru echipa candidatului propus de PSD pentru această demnitate publică: IOAN VLAD.

În cursul dimineții, acesta și-a continuat, împreună cu fostul primar, deputatul Sorin Marica și echipa locală de campanie a PSD, dialogul direct cu alegătorii. Ioan Vlad s-a întâlnit astăzi cu cetățenii din satul care dă numele acestei comune: Sălașu de Sus. Și aici, Ioan Vlad a fost primit de oameni cu încrederea că, în calitate de primar, acesta va ști să răspundă nevoilor oamenilor, așa cum a făcut-o în calitate de funcționar public, de consilier local și de viceprimar al comunei.

Eu vă spun doar atât: un om bun și un primar gospodar, îl cunoști imediat ce-l vezi și când te bagi la el în ocol. Domnul Ioan Vlad este un asemenea om și merită din plin respect. Uitați-vă numai la el și veți vedea că așa e cum vă spun. Dar e și de familie bună. Tătăl lui a construit în comuna noastră case… N-am eu ani câte case a zidit dumnealui. Și uite că acum e rândul feciorului dumnealui să vină și să zidească, să construiască un drum mai bun pentru comuna noastră. E și de la PSD. Eu vă spun sincer că votez numai cu cei de la PSD. De ce ? Simplu: sunt singurii care țin cu omul de rând. Uite și acum, la pensie, la salarii, PSD-ul o dat ceva, pe când ceilalți ce-or făcut? Numai ne-o luat și din puținul de-l aveam. De aceea și eu și cei mai mulți săteni votăm cu PSD-ul și cu Ioan Vlad”, a spus Antonie Cioană, unul dintre gospodarii din Sălașu de Sus, cu care am stat e vorbă.

În cursul după-amiezii, cetățenii comunei Sălașu de Sus au fost invitați la o dezbatere electorală în care să afle și mai multe despre programul candidatului de primar al PSD, Ioan Vlad, dar și despre programul politic prin care social-democrații ăși propun să susțină zonele rurale din toată România.

Oamenii au venit în număr foarte mare la această întâlnire, sala Căminului cultural dovedindu-se neîncăpătoare pentru cei care au dorit să participe la această dezbatere politică. Candidatul PS Ioan Vlad i-a avut alături, de această dară, pe președintele Organizației judeene a PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, pe președintele Consiliului județean Hunedoara, Mircea Bobora, pe senatorul Cristian Resmeriță și deputații Natalia Intotero și Sorin Marica, pe vicepreședintele Consiliului județean Hunedoara, Daniel Andronache, pe primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile și alți primari ai PSD din orașele și comunele județului Hunedoara.

Domnul Ioan Vlad, vechi militant al Partidului Social Democrat, este nu doar candidatul pe care am decis să-l propunem și să-l susținem pentru funcția de primar al comunei Sălașu de Sus. Domnul Ioan Vlad este garantul continuității proiectelor începute de Sorin Marica, este liantul dintre noi și comunitatea din această localitate frumoasă a județului Hunedoara. Ca lider al Organizației județene a PSD Hunedoara știu că, la sugestia colegilor din organizația locală a PSD, noi am făcut deja cea mai bună alegere pentru desemnarea viitorului primar al comunei Sălașu de Sus. Este acum rândul dumneavoastră, al cetățenilor comunei, să faceți cea mai bună alegere la vot, pe 11 iunie. Iar cea mai bună alegere pe care o puteți face este candidatul PSD Ioan Vlad”, a spus cu acest prilej, deputatul Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara.

 

Întâlnirea de astăzi a liderilor PSD cu cetățenii din comuna Sălașu de Sus a fost, în opinia candidatului de primar al comunei, Ioan Vlad, una decisivă pentru consolidarea deciziei electoratului în perspectiva votului de duminică, 11 iunie. Chiar și așa însă, Ioan Vlad spune că, în zilele următoare, va avea alte și alte întâlniri cu cetățenii din toate satele componente ale acestei frumoase așezări din Țara Hațegului.