Încă un lider marcant al PSD alături de Lucian Resmeriță, la Lupeni: Ecaterina Andronescu

Home Politică Încă un lider marcant al PSD alături de Lucian Resmeriță, la Lupeni: Ecaterina Andronescu
Încă un lider marcant al PSD alături de Lucian Resmeriță, la Lupeni: Ecaterina Andronescu

Senatorul Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educației Naționale și unul dintre liderii marcanți ai Partidului Social Democrat a fost prezentă astăzi în municipiul Lupeni pentru a-l susține pe profesorul Lucian Resmeriță în campania electorală pentru alegerile ce vor avea loc aici duminică, 11 iunie 2017, în vederea desemnării noului primar al localității.

Ecaterina Andronescu apreciază că Lucian Resmeriță are toate auurile pentru a primi votul de încredere al cetățenilor municipiului Lupeni și pentru a deveni următorul primar al acestui oraș. ”În primul rând, Lucian Resmeriță este un profesor și vă asigur că aceasta este o excepțională calitate pe care eu o apreciez, în general, la oamenii politici. În al doilea rând, Lucian Resmeriță are sprijinul unei echipe politice puternice, are sprijinul PSD și, implicit, are sprijinul actualei echipe de guvernare, o calitate care asigură locuitorilor din Lupeni continuitatea unui program de dezvoltare locală elaborat și derulat deja de fostul primar, actualul nostru coleg de la Senat, Cristian Resmeriță”, a spus Ecaterina Andronescu.

Fostul ministru social-democrat apreciază, în același timp că, deși este un om politic tânăr, Lucian Resmeriță a demonstrat deja că are certe calități în conducere și administrație, prin poziția de manager al unei mari unități de învățământ din Valea Jiului și prin activitatea pe care a depus-o aici. Mai mult, Ecaterina Andronescu spune că evoluția politică a lui Lucian Resmeriță în echipa PSD este una certă, iar responsabilitatea, experiența și motivația cu care a intrat în această competiție îi garantează deja succesul în alegerile de la 11 iunie.

Senatorul Ecaterina Andronescu a punctat, de asemenea, faptul că nominalizarea de către PSD pentru funcția de primar al municipiului Lupeni a unui candidat care poartă tot numele Resmeriță nu este o decizie hazardată și nici una luată pe alte criterii decât cele ale performanței politice și ale garanției succesului în aceste alegeri. ”Lucian Resmeriță a fost validat în toate forurile PSD pentru această candidatură, după ce am analizat atent toate propunerile venite din partea PSD Lupeni. Au fost făcute și măsurători sociologice, au fost analizate CV-urile, au fost cântărite atent argumentele, dar cel mai mult a contat faptul că Lucian Resmeriță a fost validat prin decizia dumneavoastră, a celor care activați în această mare organizație politică a PSD, care este cea de la Lupeni. Eu cred că Lucian Resmeriță poate fi un foarte bun primar și un foarte bun om politic pentru faptul că, în familia sa și în marea familie a social-democrației, a acumulat o bună experiență. Apoi, avem și în politica românească dar și în viața politică din întreaga lume, numeroase exemple în care unor oameni politici de succes le-au succedat la un moment dat fii sau nepoți, care au fost, la rândul lor, oameni politici de succes, apreciați de oameni pentru propriile lor realizări, nu pentru numele părinților sau bunicilor. Vă dau și un exemplu din istorie: familia liberală a Brătienilor, care au dat României oameni politici apreciați și chiar doi premieri la fel de apreciați. Și, desigur, exemplele de acest fel sunt numeroase, iar frații Cristian și Lucian Resmeriță pot fi, la rândul lor, un astfel de exemplu al succesului în politică și în administrație, pentru că au dovedit, fiecare în parte, certe calități în acest sens. De aceea, vă îndemn cu toată convingerea să optați pentru continuitatea unui program de dezvoltare al municipiului Lupeni asumat de PSD și de candidatul nostru, profesorul Lucian Resmeriță”, a explicat senatorul Ecaterina Andronescu.

Fostul ministru PSD Ecaterina Andronescu a participat astăzi, după ședința cu activul PSD de la Lupeni și la o acțiune de campanie pe străzile din municipiul Lupeni, unde a avut o serie de dialoguri cu cetățenii acestei localități.

La întâlnirea electorală de astăzi de la Lupeni au mai participat și vicepreședintele PSD Hunedoara, Mircea Bobora – președintele Consiliului Județean Hunedoara, prof.univ.dr.ing. Radu Sorin – Rectorul Universității din Petroșani, senatorul Cristian Resmeriță – președintele Organziației PSD Lupeni, consilierul local Ioan Rus – președintele Organziației PSD Petroșani și viceprimarul municipiului Petroșani – Nicolae Florin.

Material electoral realizat de Exclusiv Media Group la comanda Organziației județene PSD Hunedoara, Cod AEP mandatar 21170004