IOAN VLAD – Jurnal de campanie la Sălașu de Sus / ”Taifasuri” politice cu sătenii din Nucșoara

Home Politică IOAN VLAD – Jurnal de campanie la Sălașu de Sus / ”Taifasuri” politice cu sătenii din Nucșoara
IOAN VLAD – Jurnal de campanie la Sălașu de Sus / ”Taifasuri” politice cu sătenii din Nucșoara

Turul electoral al candidatului propus de PSD pentru funcția de primar al comunei Sălașu de Sus, Ioan Vlad s-a încheiat în satul Nucșaoara, ultimul dintre cele 11 sate componente ale acestei comune prospere din Țara Hațegului. Nucșoara a fost ultima localitate vizitată de Ioan Vlad și de echipa de campanie a PSD, dar social-democrații dau asigurări că atenția pe care o acordă oamenilor din acest sat este una pe picior de egalitate cu oricare dintre celelalte 11 așezări care compun comuna Sălașu de Sus.

”I-am găsit pe oamenii din Nucșoara la muncă, în câmp, ca niște adevărați gospodari ce sunt și le mulțumesc că au găst răgazul necesar pentru a sta de vorbă cu mine și cu echipa de campanie a PSD. Am putut afla astfel o bună parte din așteptările pe care și acești săteni le au de la noi, de la mine și de la PSD. Le-am dat asigurări că voi căuta să găsesc soluții pentru toate problemele care mi-au fost semnalate. În același timp, le mulțumesc oamenilor pentru deschidere și pentru felul în care ne-au primit, aspecte care-mi dau încrederea că mă voi bucura de sprijinul lor, ca de altfel al unei largi majorități din cetățenii comunei Sălașu de Sus, și la alegerile de duminică, 11 iunie”, a spus Ioan Vlad.

Material electoral realizat de Exclusiv Media Group la comanda Organziației județene PSD Hunedoara, Cod AEP mandatar 21170004