Cupa României la Fotbal, faza Județeană – Finala: CS Inter Petrila – CSO Retezatul Hațeg

Home Stiri la zi Cupa României la Fotbal, faza Județeană – Finala: CS Inter Petrila – CSO Retezatul Hațeg
Cupa României la Fotbal, faza Județeană – Finala: CS Inter Petrila – CSO Retezatul Hațeg

Mai sunt doar câteva zile până la Finala Cupei României la Fotbal. Campioana județului Hunedoara se pregătește pentru examenul vieții. Meciuri mari vor urma pentru Inter Petrila, miza fiind Cupa României și Barajul pentru Liga 3.

Prima competiție dintre acestea este cea care urmează sâmbătă la Hunedoara. Finala Cupei României la fotbal, faza Județeană, unde CS INTER PETRILA va întâlni CSO RETEZATUL HAȚEG. Partida va avea ora de desfășurare 17,30 și va fi jucată pe stadionul MICHAEL KLEIN – HUNEDOARA, terenul neutru fiind obligatoriu pentru această competiție.

În cazul egalității după minutele regulamentare de joc, se va trece la două reprize de prelungiri, iar dacă și după prelungiri egalitatea va continua, atunci se vor departaja prin lovituri de la 11 metri.

Surpriza acestui sezon al Cupei României este nereușita fostei deținătoare a cupei, Șoimul Băița, care nu a reușit să treacă de semifinale.

După disputarea finalei, sportivii de la Petrila vor intra în cantonament la Cabana Voevodul, făcând parte din perioada de pregătire înaintea Barajului pentru Liga 3. Primul meci fiind programat de Federația Română de Fotbal pentru data de 17 iunie, pe stadionul Parângul Lonea.