Primul Consiliu Consultativ al Tinerilor din Petroșani și-a încetat mandatul

Home Administrație Primul Consiliu Consultativ al Tinerilor din Petroșani și-a încetat mandatul
Primul Consiliu Consultativ al Tinerilor din Petroșani și-a încetat mandatul

Prima generație de consilieri ai Consiliului Consultativ al Tinerilor, înființat la Petroșani, la inițiativa primaului Tiberiu Iacob Ridzi, cu sprijinul Asociației Casa Pro Urbis, și-a încheiat zilele trecute mandatul.

Experiența tinerilor liceeni dobândită în această perioadă îi va ajuta în multe aspecte de viață civică și socială… și poate, pentru unii dintre ei, chiar profesională. Pe parcursul acestei perioade tinerii au fost susținuți de primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, de membrii Consiliului Local și îndrumați de reprezentanții Asociației Casa Pro Urbis: Felicia Gabriela Portase și Eduard Wersanski.

Membrii Consililiului Consultativ al Tinerilor din Petroșani au fost recompensați, la final de mandat, prin cnferirea unor diplome care certifică activitatea lor în mandatul 2016 – 2017, evebiment care a avut loc în cadrul Zilelor Municipiului Petroșani.

”Le mulțumesc tinerilor din cadrul Consiliului Consultativ al Tinerilor, primul de acest fel din Petroșani și din Valea Jiului, atât pentru implicarea lor în derularea a numeroase activități care au avut loc în ultimii ani și care au avut ca destinatari tinerii din comunitatea Petroșaniului. Eu zic că au făcut o treabă bună și noi, cei care facem parte din echipa administrativă a Primăriei, dar și cei din Consiliul local Petroșani, a avut multe lucruri bune de învățat de la acești tineri și, împreună, cred că am și reușit să punem în aplicare câteva lucruri de pe agenda tinerilor din comunitatea noastră locală”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.