Premianții lunii mai de la Apa Serv Valea Jiului

Home Economie Premianții lunii mai de la Apa Serv Valea Jiului
Premianții lunii mai de la Apa Serv Valea Jiului

Analiza activității salariaților Apa Serv Valea Jiului pentru luna mai 2017 a adus alte trei titluri de angajat al lunii unora dintre cei mai eficienți angajați ai operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului. Aceștia au fost premiați astăzi de conducerea firmei, în cadru festiv, primind, alături de diploma de merit și binemeritate aplauze din partea colegilor și un stimulent financiar.

Premianții lunii mai de la Apa Serv Valea Jiului sunt:

  • Soba Rodica – inginer în cadrul Serviciului Exploatare – Dispecerat
  • Păun Daniel  – lăcătuş în cadrul Staţiei de Tratare a Apei Jieţ
  • Kallos Florentina – operator xerox în cadrul Biroului Administrativ

Simlar, întregul colectiv al Serviciului Unitate Implementare Proiect (UIP), format din: Zbora Claudiu – șef Servicu UIP, Livia Drăguţ, Cosmin Ciocâltea, Gabriela Sfia, Iancu Ulari, Sorina Nicula, Dâlja Adrian și Mihăilescu Viorel au întrunit aprecierile necesare pentru a fi declarați ”Colectivul lunii mai de la Apa Serv” și pentru a fi premiați ca atare.

”Îi felicit, atât pe angajații care s-au remarcat prin activitatea lor individual, cât și pe cei de la UIP, datorită muncii cărora Apa Serv este astăzi primul operator de apă și canalizare din România care a semnat un contract de finanțare europeană ce aduce investiții estimate la 90 de milioane de euro în Valea Jiului. Așa cum ne-am obișnuit de ceva vreme, i-am premiat astăzi, în cadrul unei festivități pe care am avut-o la sediul central al Apa Serv Valea Jiului și le-am mulțumit pentru rolul lor în bunul mers al firmei”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.