Shopping City Deva își trimite vizitatorii la UNTOLD și la Cinema City

Home Stiri la zi Shopping City Deva își trimite vizitatorii la UNTOLD și la Cinema City
Shopping City Deva își trimite vizitatorii la UNTOLD și la Cinema City

Între 17 iunie -14 iulie, Shopping City Deva organizează un concurs cu premii constând în 12 abonamente la UNTOLD și vouchere la Cinema City

Odată cu vara începe și sezonul distracției, iar prin cumpărăturile efectuate la Shopping City Deva, clienții centrului comercial pot intra în cursa pentru unul din cele 12 abonamente la UNTOLD, cel mai mare festival de muzică electronică din România,sau pentru unul din cele 160de vouchere la Cinema City.

Concursul desfășurat la Shopping City Deva între 17 iunie și 14 iulie oferă șansa clienților care efectuează cumpărături în valoare de 100 de lei și se prezintă cu bonul de cumpărături la Info Desk în aceeași zi în care a fost emis, să participe la tombolă pentru a câștiga unul dintre premiile concursului.

Fiecare client va primi un talon cu care se înscrie la tombolă, pentru fiecare 100 lei cheltuiți, având o limită de 5 taloane pe zi. Extragerile în urma cărora se aleg câștigătorii abonamentelor la UNTOLD au loc săptămânal, iar extragerea pentru voucherele la Cinema City se țin în fiecare marți, miercuri, joi și vineri, în fiecare zi anunțându-se 10 câștigători. Pentru fiecare extragere zilnică, intră în tombolă bonurile înscrise în ziua precedentă.

Organizat în Cluj-Napoca, UNTOLD este cel mai mare festival de muzică electronică din România, cu un line-up care include unii dintre cei mai cunoscuți DJ de pe scena internațională: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell /\ Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix și Steve Aoki.