Operațiunea ”landouri pentru bebeluși” s-a încheiat duminică la Vulcan

Home Stiri la zi Operațiunea ”landouri pentru bebeluși” s-a încheiat duminică la Vulcan
Operațiunea ”landouri pentru bebeluși” s-a încheiat duminică la Vulcan

Seria acțiunilor caritabile derulate de doamnele Lavinia Grigoriu și Mariana Popa Costaș, care și-au propus să doneze mai multor unități medicale din județul Hunedoara landouri moderne pentru transportul nou-născuților (inclusiv în cazurile de urgențe medicale) s-a încheiat duminică, la secția de maternitate a Spitalului Municipal din Vulcan.

În ultima săptămână, cele două doamne din Petroșani care și-au propus să facă bine (nu doar prin această acțiune, ci așa, în general !) au donat câteva zeci de landouri pentru bebeluși Spitalelor din Petroșani, Deva, Hațeg și Vulcan.

În ultima ”misiune” de acest tip, cea derulată astăzi la Vulcan, Lavinia Grigoriu și Mariana Popa Costaș au fost întâmpinate la Spitalul Municipal Vulcan de către viceprimarul localității, Cristian Merișanu. Acesta a intermediat întâlnirea cu dr. Violeta Antonie, șefa sectiei de maternitate de la Spitalul din Vulcan, care s-a declarat surprinsă, dar în același timp bucuroasă de cadourile primite.

După un tur de vizitare a Spitalului, alături de viceprimarul Merișanu, și oaspeții au rămas surprinși de felul în care se prezintă acum Spitalul din Vulcan, atât din punct de vedere al dotărilor, cât mai ales al personalului care-l deservește. ”Eu personal am rămas plăcut surprinsă de Spitalul din Vulcan, de aparatura medicală de ultimă generație pe care am văzut-o aici, de saloanele pentru mămici care sunt impecabile, beneficiind de mobilier nou și băi personale, ca în Occident. Este impresionant și autoritățile din Vulcan, precum și personalul care lucrează la această unitate medicală, merită din plin aprecieri și felicitări”, a declarat Mariana Popa Costaș.

”Astăzi am încheiat actiunea ” landouri pentru bebelusi ” la Spitalul din Vulcan unde am fost așteptate de viceprimarul Cristian Merișanu, căruia îi mulțumim pentru sprijinul acordat. Sigur că, având de pe acum mulțumirea unui lucru bine făcut, deja ne dorim să promovăm alte și alte actitivăți de acest fel care-și dovedesc, așa cum am constatat în aceste zile, utilitatea și care sunt primite cu bucurie de beneficiari”, spune Lavinia Grigoriu, unul dintre inițatorii acestui proiect caritabil.