Sărbătoare de suflet pentru copii, de Sânziene, la ”Parco Cavalli” din Vulcan

Home Educație Sărbătoare de suflet pentru copii, de Sânziene, la ”Parco Cavalli” din Vulcan
Sărbătoare de suflet pentru copii, de Sânziene, la ”Parco Cavalli” din Vulcan

Baza de hipoterapie ”Parco Cavalli” de la Vulcan a fost, sâmbătă, gazda unui frumos eveniment dăruit unor copii speciali de Florin Vrabie, Mariana Popa și Lavinia Grigoriu, cărora li s-au alături și alți oameni cu suflet, implicați în promovarea și susținerea unor activități social-educative și caritabile, cum ar fi, spre exemplu, viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu sau consilierul județean Eduard Felciuc.

Derulat sub genericul ”Astăzi, noi dăruim pentru voi”, la evenimentul de la Vulcan au fost invitați să participe copiii cu probleme speciale (CES) de la DGASPC Hunedoara, de la centrrele de plasament din Vulcan și Lupeni, precum și alți copii, cu sau fără probleme de sănătate, însoțiți de părinți.

Dincolo de momentele de echitație și hipoterapie oferite de Florin Vrabie și Asociația Parco Cavalli din Vulcan, copiii au avut parte de momnte de mișcare și dansuri interactive, coordonate de instructorii de specialitate Alina Stancu și Iulia Țurcașiu de la Fit4U. Mai mult, sportivii de la secția de tir cu arcul a CSM Deva au prezentat o frumoasă demonstrație de tir cu arcul, iar antrenorii Viorel Habian și Luminița Boroș s-au pus la dispoziția tuturor celor care au dorit să ia o lecție de inițiere în acest frumos sport care a adus prestigiu sportului din Valea Jiului și din România.

Nu au lipsit din programul zilei, nici momentele artistice. Astfel, a cântat pentru copii Silvana Alexandra Dabija, iar sonorizarea întregului eveniment a fost asigurata de Vasile Mihalache.

Toți participanții au avut nenumărate surprize, au primit cadouri și dulciuri. În plus, cu titlu grauit, s-au făcut plimbări cu trăsura, s-au vizitat animalele din incinta Parco Cavlli, iar cine a dorit a făcut chiar și echitație. Pe scurt, în concluzie, a fost o sărbătoare de suflet pentru copii, de Sânziene, la ”Parco Cavalli” din Vulcan.

”Asociatia Parco Cavalli Vulcan mulțumește pentru sprijinul acordat în organizarea acestui frumos eveniment, doamnelor Mariana Popa Costaș, Lavinia-Elena Grigoriu, Ileana Firtulescu domnului consilier județean Eduard Felciuc, Trupei FIT 4 U, doamnei Nela Mihalache. Mulțmiri de asemenea, pentru sprijinul oferit de Vasile Mihalache, Eci Lumi, Iancsy Crecan, Stefan Tokes, Val Dorel, Alin Potecaru, Cristian Merisanu, Andra Mary, Viorica Rusu, Sever Rusu, Maria Chiuda, Mihaela Maria Dobârcean, Alexandru But, Gianina Maria, Țugulea Antonela, Balint Daniela, Tibi Balint, Balint Amalia, Irimie Roxana și World Archery Europe.  Împreună, cu adevărat, am reușit să dăruim fericire unor copii speciali”, a declarat Florin Petrișor Vrabie, gazda acestui deosebit eveniment.