Ploaie cu emoții, dar fără pagube la Petroșani

Home Administrație Ploaie cu emoții, dar fără pagube la Petroșani
Ploaie cu emoții, dar fără pagube la Petroșani

Ploile abindende din după-amiaza zilei de ieri au creat emoții locuitorilor din mai multe zone ale municipiului Petroșani, dar în mod special pentru cei din cartierele Aeroport (Șerpărie) și Colonie, unde anul trecut precipitațiile ai generat calamități.

Din fericire, chiar dacă a plouat foarte mult și s-au format pe alocuri bălți de apă din cauză că sistemul de canalizare nu a putut face față abundenței de apă, potrivit primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, care a fost prezent în zonele de pericol, nu au fost semnalate pagube majore în urma acestor ploi.

”Natura s-a dezlănțuit din nou. Am fost pregătiţi pentru orice situaţie şi împreună cu reprezentanții Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, dar şi cu sprijinul pompierilor am fost prezent în zonele critice din municipiu – mai ales în cartierul Aeroport – pentru a vedea situația la fața locului. Din păcate canalizările nu au făcut față, dar din fericire nu au existat pagube.  Suntem în alertă şi pregătiţi pentru orice situaţie neprevăzută”, a dat asigurări primarul Tiberiu Iacob Ridzi.