Fă o faptă bună și ajută la însănătoșirea lui Alex din Lupeni !

Home Stiri la zi Fă o faptă bună și ajută la însănătoșirea lui Alex din Lupeni !
Fă o faptă bună și ajută la însănătoșirea lui Alex din Lupeni !
Micuțul Alexandru Stoica este din Lupeni, are doar 4 anișori și suferă de o formă rară de cancer osos. Alex este un luptător, însă tratamentul pe care trebuie să-l urmeze pentru a se însănătoși este unul care impune costuri foarte mari, pe care familia nu le poate acoperi.
Fundația ”Speranța entru România”  (https://www.sperantapentruromania.ro/cause/stoica-alexandru/) a deschis o subscripție publică în vederea strângerii celor 7000 de euro necesari pentru tratamentul lui Alex. ”Deja, prin donațiile unor oameni cu suflet, s-au adunat în cont 4600 de euro. Doar puțin peste 2000 de euro mai trebuiesc pentru a-l ajuta pe Alex să poată urma tratamentul care-l poate însănătoși. Haideți să îl ajutăm împreună! Viața acestui copilaș atât de greu încercat de suferință și neputință depinde și de ajutorul nostru”, spune reprezentanții Fundației Speranța pentru România.Povestea tristă a ui Alexandru Stoica începe anul trecut, undeva în luna octombrie, când copilul a început să aibă dureri de picior și nu mai putea face pipi. A fost diagnosticat, în urma un C.T efectuat la Spitatul Grigore Alexandrescu din București, cu o tumoră tip coadă de cal la osul sacru. A urmat un lung șir de tratament și intervenții chirurgicale efectuate la Spitalul Oncologic din Cluj, unde a fost operat la coloană, la osul sacru S3. Din fericire, în timpul operației s-a aspirat toată tumoarea, dar a mai ramas în partea pelvină o bucată neoperabilă. I s-a luat biopsie, iar analizele au confirmat diagnosticul de Sarcom Ewing sacrat stadiul 4, o forma rară de cancer osos, aceasta fiind cea mai letala tumoră osoasă.

A urmat o noua operație, și până în luna Mai 2017 a efectuat 6 cure de cistostatice. În luna Februarie i s-a  montat o cameră în piept, pe partea dreapta, pe unde i se administrează perfuziile, medicamentele și citostaticile. În acest moment Alexandru este internat la Spitalul ”Louis Turcanu” din Timisoara și așteaptă autotransplantul de celule stem, soluția salvatoare în cazul său.

”Pentru Alexandru urmează însă cel mai greu an, cea mai cumplită luptă pe care o va duce pentru fiecare secundă de viață. Autotransplantul de celule stem este singura șansa pe care Alexandru o mai are pentru a trăi. În această luptă dramatică pentru viață, Alexandru are nevoie de noi! Viața lui Alexandru depinde și de ajutorul nostru! Asta deoarece Alexandru are nevoie de 7.000 de euro pentru a putea lupta cu această cumplita boală. În această sumă sunt incluse toate cheltuielile cu întreținerea lui Alexandru în spital pe durata unui an de zile. Suma însă depășește cu mult posibilitățile limitate ale părinților, care au cheltuit deja, în tratamentele anterioare, toate economiile strânse de-a lungul anilor. Haideți să îl ajutăm împreună! Viața acestui copilaș atat de greu încercat de suferință depinde și de ajutorul nostru”, mai spun cei de la Fundația Speranța pentru România.

Donatii se pot face in conturile bancare de mai jos, deschise la BCR, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania.

Denumire beneficiar: Asociația Misiunea Speranța pentru România

CUI: 26044485

BCR (Banca Comerciala Romana)

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Raiffeisen Bank

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
CODE SWIFT: RZBRROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Banca Transilvania

IN LEI: RO18BTRLRONCRT0365344401
IN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401
COD SWIFT: BTRLRO22
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Vă rugăm să specificați pe documentul de plată, numele destinatarului donației: ALEXANDRU STOICA

Numele donatorilor vor aparea pe pagina DONATORI de pe situl Findației Speranța pentru România.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati:

Telefon: 0749.402.098

Email: infosperanta@gmail.com