Final de iunie cu întreceri ”la fileu” între angajații Apa Serv

Home Stiri la zi Final de iunie cu întreceri ”la fileu” între angajații Apa Serv
Final de iunie cu întreceri ”la fileu” între angajații Apa Serv

În cadrul programelor de team building derulate, în mod constant de către Apa Serv Valea Jiului, pentru a consolida relațiile colegiale între salariați, în perioada 29 iunie – 1 iulie 2017 este progamată o nouă competiție sportivă internă. Este vorba despre Cupa Apa Serv la tenis de câmp.

Aflată în fața primei sale ediții, competiția este organizată de Clubul Spotiv Școlar (CSȘ) Petroșani, n partenriat cu Apa Serv Valea Jiului, întrecerile urmând să se deruleze pe schema competițonală a probelor de simplu, băieți și respectiv fete, în sistem eliminatoriu.

Câștigătorii vor beneficia de premii constând în diplome, cupe și medalii, iar toți competitorii se vor bucura de aplauze din partea publicului care are acces gratuit în tribuna terenului de tenis al CSȘ Petroșani, lângă sediul nou al Universtății din Petroșani.

 

”Este vorba despre o altă competiție sportivă la care se vor întrece mulți dintre angajații Apa Serv Valea Jiului, care în afara orelor de rogram, sunt pasionați și chiar pacticanți ai diferitelor ramuri sportive. Apreciez că acest gen de activități sudează și mai mult colectivul nostru, care deja este unul unit și eficient, atât la serviciu, cât și în timpul liber, așa cum s-a demonstrat deja de atâtea ori. Îi felicit pe cei care s-au înscris deja la această competiție sportivă și sper ca și la tenis, Cupa Apa Serv să aibă de acum înainte viață lungă. Succes, tuturor !”, a declarat Costel Avram, drectorul general al Apa Serv Valea Jiului.