Lucrările de infrastructură continuă în ritm susținut la Lupeni

Home Administrație Lucrările de infrastructură continuă în ritm susținut la Lupeni
Lucrările de infrastructură continuă în ritm susținut la Lupeni

Chiar dacă nu a fost încă învestit oficial în funcția de primar al municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță a intrat deja în ritmul impus de responsabilitatea acestei funcții, pe care a câștigat-o în alegerile locale parțiale din 11 iunie 2017.

Lucian Resmeriță a fost prezent, în ultimele săptămâni la toate evenimentele importante din viața comunității locale, fie ele de natură administrativă, educațională sau culturală.

În același timp, noul primar al municipiului Lupeni dă asigurări că, așa cum a promis și în campania electorală, lucrările de modernizare a infrastructurii publice din acest oraș vor continua într-un ritm alert, conform graficului stabilit de administrația publică locală. Astfel, în acest moment, se lucrează intens în mai multe zone ale orașului, unde sunt efectuate lucrări majore de reabilitare și modernizare a infrastructurii publice, fie că vorbim despre modernizarea drumurilor, a trotuarelor, despre introducerea canalizării sau despre alte lucrări edilitare care se impun a fi realizate în municipiul Lupeni.

În aceste zile, primarul ales Lucian Resmeriă, împreună cu viceprimarul Iacob Mesaroș și cu funcționarii abilitați din Primăria municipiului Lupeni au supravegheat modul în care se execută lucrările de infrastructură pe strada Pomilor, pe strada Spiru Haret, în zona Spitalului, în zona CAP, dar mai ales în cartierul Viitorului.

”Încă din prima zi de după alegeri, mi-am propus să le arăt cetățenulor din municipiul nostru că ne ținem de cuvânt de tot ceea ce le-am promis în campania de dinatea alegerilor. Am dat atunci asigurări că toate lucrările privind modernizarea infrastructurii publice locale în municipiul Lupeni vor continua și, așa cum orice om de bună credință poate observa în acest moment, acest tip de lucrări se află în plină derușare în mai multe zone din orașul nostru. n perioada următoare, vor urma alte și alte investiții noi și necesare pentru transformarea localității noastre”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul ales al municipiului Lupeni.

Noul primar pe care lupenenii l-au creditat cu votul lor, urmează să-și preia oficial funcția, odată cu depunerea jurământului în fața Consiliului local și a reprezentanților Instituției Prefectului județului Hunedoara, cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare.