Klaus Iohannis, avertisment dur către noul Guvern: ”Terminați cu țopăiala fiscal-bugetară !”

Home Politică Klaus Iohannis, avertisment dur către noul Guvern: ”Terminați cu țopăiala fiscal-bugetară !”
Klaus Iohannis, avertisment dur către noul Guvern: ”Terminați cu țopăiala fiscal-bugetară !”

Noul Guvern Tudose a fost validat astăzi prin votul Parlamentului și, în cursul serii, Primul Ministru și membrii cabinetului au depus jurământul de credință în fața Președintelui României.

În discursul său, președintele Klaus Iohannis a atras atenția Coaliției PSD-ALDE că au băgat țara în criză și a generat o instabilitate artificială, doar pentru că după 6 luni de mandat, au ajuns la concluzia că nu au știut să guverneze. Președintele României și-a exprimat speranța că noul Guvern va guverna responsabil, dar a atras atenția membrilor Cabinetului că Programul de guvernare pe care-l propun nu mai este unul susținut de votul românilor.

”După șase luni de mandat, PSD și ALDE au băgat țara în criză pentru că nu au știut să guverneze. Acum, au venit cu un nou Guvern, care propune deja noi taxe și impozite pentru români. După ce ieri am promulgat legea prin care cresc salariile, astăzi PSD și ALDE anunță contramăsuri. Nu asta au promis în campania electorală, nu pentru asta au primit votul cetățenilor. În numele românilor, vă rog să terminați cu această țopăială fiscal-bugetară! Fiți solidari cu oamenii și guvernați responsabil, apărați statul de drept și asigurați bunăstarea românilor, așa cum ați promis!”, a avertizat președintele Klaus Iohannis.