”Olimpicii”, mai mult decât niște campioni ai Vulcanului

Home Administrație ”Olimpicii”, mai mult decât niște campioni ai Vulcanului
”Olimpicii”, mai mult decât niște campioni ai Vulcanului

Părintele ortodox Petru Rad, fost păstor al Bisericii „Sfântul Apostol Toma” din Sohodol-Paroşeni avea să de glas, în discursul său rostit pe scena Cinematografului din Vulcan la învestirea cu titlul de ”Cetățean de onoare”, un mare adevăr potrivit căruia toți ce care sunt invitați să urce pe scenă, alături de primarul orașului, la un asemenea eveniment cultural cu este ”Nedeia vulcăneană” sunt, la rândul lor, demni cetățeni de onoare ai acestei localități.

Cu siguranță demni de această caracterizare sunt și acei copii și tineri care, prin munca lor de zi cu zi, la școală, au dovedit că nu există bariere în performanța educațională atunci când îți propui să fii printre cei ai buni elevi ai județului și ai țării. Această categorie de elevi, olimpicii Vulcanului, care au obținut rezultate bune și foarte bune la ediția din acest an a olimpiadelor școlare, numiți pe bună dreotate de primarul Gheorghe Ile drept inteligența Vulcanului, au fost premiați în cadrul festivității ”Nedeii Vulcănene” și în acest an.

Cine sunt olimpicii Vulcanului ? Iată răspunsul:

 

  • de la COLEGIUL TEHNIC MIHAI VITEAZUL:

SOCEANU MONICA
ALB ALEXANDRA GEORGIANA
OPRIȚA LAURA ALICE
HARINCO MARIA MAGDALENA
MOLDOVAN ALEXANDRA
VLĂDUȚ DUMITRU
GACHE ALIN GABRIEL

  • de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.4

SILION TEODORA CLAUDIA
LUKACS ANDREEA
BÂTOANCĂ CARLA MARIA
MOLDOVAN ALESSIA SORANA
SUCILĂ ANDREEA ANA-MARIA
MATEI CRISTINA
MERIȘOIU ANDRADA ANA-MARIA

  • de la ȘCOALA GENERALĂ NR.5:

NUȚĂ ALEXANDRU
GAL CONSTANTIN FLORIN
GIRCSIS LUCIAN RAUL
SERBAN BIANCA CRISTINA
IANCU TEODORA PARASCHEVA

  • de la ȘCOALA GENERALĂ NR. 6

TOMESCU ALEXANDRA
LUPU EMILIA MARIA

”Îi felicit pe acești elevi olimpici care reprezintă inteligența Vulcanului și pe care ne bazăm cel mai mult că vor duce mai departe, cu aceeași responsabilitate și pasiune cu care învață astăzi la școală, istoria comunității noastre locale. Le doresc să-și păstreze vie dorința de a învăța, de a se perfecționa continuu, de a deveni oameni de bază și oameni de vază ai comunității noastre locale. În același timp, îi felicit pe dascălii care-i pregătesc pentru performanță și pe părinții care-i îndrumă și care le insuflă dorința de a fi buni și foarte buni”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Și o parte din olimpicii sportivi ai Vulcanului, laureați în cadrul unor competiții naționale și internaționale au fost premiați, în cadrul festivităților Nedeii vulcănene de către reprezentanții autorităților locale.

Așa cum, în aceeași măsură, de o binemeritată atenție s-au bucurat și campionii ediției din acest an a Cupei Nedeii Vulcănene la șah. ”Și de această dată șahul a fost la mare înălțime. Concurenții care s-au întrecut pentru unul din cele 3 premii și mențiune, la mai multe categorii de vârstă, au fost din Vulcan, Petroșani, Uricani și Deva. Îl felicit încă o dată pe Dorel Șchiopu pentru implicare și pentru că reușește să atragă copiii în acest sport minunat, în care abilitățile tactice și cele tehnice sunt deosebit de valoroase”, a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.