Codul potocaliu ține pe fază comandamentul de intervenție al Apa Serv

Home Stiri la zi Codul potocaliu ține pe fază comandamentul de intervenție al Apa Serv

Ca urmare a atenţionărilor meteorologice de Cod Portocaliu din această seară, la nivelul localităţilor din Valea Jiului s- au convocat şedinţele Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă. O celulă de intervenție în caz de urgență a fost instituită și la nivelul operatorului regional al serviciilor de apă și canalziare din Valea Jiului.

Potrivit unui comunicat al socetății, echipele Apa Sev Valea Jiului sunt pregătite pentru orice situaţie dacă va fi necesar, astfel la Petroşani sunt deja mobilizate autospeciale specifice pentru astfel de intervenţii. În Cartierul Aeroport se execută lucrări în cazul eventualelor torente care se pot forma în urma precipitaţiilor abundente.

În celelate localităţi din Valea Jiului, la ora actuală echipele Apa Serv Valea Jiului Petroşani sunt mobilizate non stop cu toata logistica din dotarea Apa Serv (Autospeciale pentru canalizare, buldoexcavatoare, motopompe, etc.) pentru avertizarea de Cod Portocaliu în curs.

Totodată, ASVJ informează că se intervine preventiv la stațiile de tratare și captare a apei, pentru asigurarea parametrilor optimi în frunizarea apei potabile în cazul precipaţiilor abundente.