Cinci ani de blues ”Made in România” la Panorama Blues Festival Ghelari 2017

Home Cultură Cinci ani de blues ”Made in România” la Panorama Blues Festival Ghelari 2017
Cinci ani de blues ”Made in România” la Panorama Blues Festival Ghelari 2017

Pentru al cincelea an consetiv, la Pensiunea Panorama din Ghelari, în Ținutul Pădurenilor, Asociația ”Alternative Rurale” organizează Festivalul de Muzică Blues ”Panorama Fest”. Evenimentul este programat să aibă loc în perioada 4-5 august 2017.

În 2017, printre invitații care vor concerta pe scena de la Ghelari se numără: GEORGE BAICEA BAND, DUSTY RIDE, BETH HART TRIBUTE, LIVIU MARCULESCU (BALKANAMERA), ELENA GATCIN, MARCIAN PETRESCU. Gazdele festivalului:  Florian Lungu si Mike Godoroja.

Într-un comunicat de presă, organizatori explică rațiunea organizării acestui eveniment:

”Ce aduce bun Panorama Blues Festival pentru comunitatea din Ghelari ? Ieșire din anonimat, sute de participanți valorosi – artiști și public,  dezvoltare turistică, vizibilitate națională și internatională confirmată de miile de accesări  pe internet ale edițiilor precedente.

Pentru judet, un festival unic, așteptat cu nerăbdare și curiozitate în fiecare an, devenit un reper pe harta evenimentelor muzicale din România.

Pentru organizatorii,  un efort și o căutare permanentă de sponsori, pentru a susține angajamentul artistic pe care pe care l-au facut cu scopul promovării Ținutului Pădurenilor, meleag care în mod nedrep nu este pus în valoare pe măsura măreției sale istorice, culturale și sociale.

Ce ne dorim de la Panorama Blues Festival?  Să crească numărul  celor care  urcă muntele  ca să asculte blues și să contribuie la formarea unei adevărate comunități a iubitorilor de muzică de bună calitate în natură.”

Programul complet al concertelor Panorama Blues de la Ghelari:      

4 AUGUST

  1. GEORGE BAICEA BAND
  2. DUSTY RIDE
  3. BETH HART TRIBUTE : ANA MARIA & CLOUD No.9 BAND 

5 AUGUST

  1. IN MEMORIAM CORNELIU STROE SHOW

FOXY LADY featuring ROXANA STROE

invitati :

LIVIU MARCULESCU (BALKANAMERA)

ELENA GATCIN

MARCIAN PETRESCU 

  1. MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT

Invitat:  EUGEN CRISTEA (Teatrul National Bucuresti)

Gazdele festivalului :  Florian Lungu si Mike Godoroja