Restricții de circulație, de astăzi, la intrarea pe autostrada A1 Deva-Orăștie și pe DN 76 Deva-Brad

Home Stiri la zi Restricții de circulație, de astăzi, la intrarea pe autostrada A1 Deva-Orăștie și pe DN 76 Deva-Brad

Mai multe restricții de circulație sunt aplicate pe DN 76 Deva-Brad și la breteaua de intrare pe autostrada A1 Deva-Orăștie, unde vor fi executate lucrări pentru realizarea unui viaduct al A1, astfel că pe un sector de drum traficul rutier se desfășoară alternativ, dirijat cu semafoare, a informat marți Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara.

„Pentru execuția lucrărilor de realizare a unui viaduct de pe autostrada A1 sunt instituite restricții și pe breteaua de intrare pe A1 Deva-Orăștie, circulația desfășurându-se simultan în ambele sensuri. Pentru realizarea acceselor în/din șantier s-au instituit restricții pe DN 76 și la pozițiile kilometrice km 3+035 dreapta, km 3+060 stânga, km 3+740 dreapta și km 3+935 dreapta”, se arată într-un comunicat al DRDP Timișoara, remis AGERPRES.

Zonele cu restricții sunt semnalizate cu indicatoare cu caracter temporar și cu ajutorul piloților de circulație.

Lucrările se execută numai pe timpul zilei, atât timp cât permite lumina naturală.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi aflate în administrarea DRDP Timișoara pot fi obținute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro.

AGERPRES